Dagboekje #140; jarig, oud & nieuw, vloggen in de dierentuin

1

Vorige week was een hele gezellig week. Bart was vrij, ik was jarig, we vierden oud & nieuw, we gingen naar een indoor speeltuin, we hebben even geshopt en we gingen naar de dierentuin.

2

Nomi besloot eerder te leren om trap te lopen dan om los te lopen, dus het wordt wel echt tijd voor een traphekje. Ik ging met mijn moeder, zusje en tante even naar de DM en daarna hebben we nog even geshopt.

3

Nomi was niet te genieten (ik vermoed een sprongetje) en we besloten met haar naar een indoor speeltuin te gaan. Daar was ze natuurlijk hartstikke vrolijk. Ik kwam bij de Hema een t-shirtje tegen voor € 2,50 en hopelijk past Nomi deze in de zomer.

4

30 december was ik jarig en ik kreeg onder andere dit. Nomi’s cadeautje was natuurlijk het mooist van allemaal 🙂

5

Op oudjaarsdag was ik 12 weken zwanger en ik besloot een buikfoto te maken. Daarna gingen we naar mijn ouders om daar te eten.

6

Om 00.00 uur waren we thuis, zodat Nomi gewoon kon blijven slapen. Maar uiteindelijk zat ze toch beneden en ze vond het vuurwerk erg interessant. Ze wilde graag naar buiten (waarschijnlijk omdat ze daar allemaal mensen zag) en dat vond ze toch wel een beetje eng. Een paar dagen later liet ik haar zelf met een vork eten, wat ze erg leuk vond. Maar uiteindelijk was de vork toch vooral om mee te spelen, en at ze met haar handjes.

7

Nieuwjaarsdag gingen we naar dierentuin in Nordhorn en daar vlogde ik.

Hoe heb jij oud en nieuw gevierd?

12 gedachten over “Dagboekje #140; jarig, oud & nieuw, vloggen in de dierentuin

 1. Olga schreef:

  Hm, ik was al een hele reactie aan het schrijven en ineens was deze weg. Even opnieuw dan maar. Ik heb dus oud en nieuw bij m’n moeder gevierd en met m’n ukkie naar het vuurwerk gekeken. Hij vond het wel oké en ook een beetje eng. I. is nu ook met een vork gaan eten. Zo leuk om te zien dat ze dat ineens van het ene op het andere moment lijken te kunnen. Hoe vond Nomi de bami (ik gok dat het bami is)?

  • Nora schreef:

   ik vind de site van u niet mooi jou prive leven op net zetten en ouders horen hun kindjes niet online en met foto op internet te zetten dat laat zien ,dat jij als moeder niet rijp bent
   anders wist je dit wel
   en de hele wereld hoeft jou leven toch niet te weten dat is Prive dus jou verhalen zijn niet leuk en er is ook niet veel animo hier op je pagina dat zegt aal alles hoor wat mensen er over denken

 2. Wilma schreef:

  Je hebt al een heel buikje, mooi zeg! En dat cadeautje van Nomi is prachtig, zoiets had ik voor moederdag van Yarah gekregen en daar was ik ook zo blij mee. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.