Best gelezen artikelen van 2015 + vraagje

best gelezen artikelen

Ik besloot toch nog maar even terug te blikken op de best gelezen artikelen van 2015, want ik vind het zelf ook altijd leuk om bij anderen te zien. En ik vind het trouwens ook erg leuk om te zien welke artikelen jullie interessant vinden (en welke juist niet).

De 10 best gelezen artikelen van 2015

 1. Kraambezoek tips
  Met stip op 1 staat het artikel met kraambezoek tips, deze is ruim 2 keer zoveel gelezen als het artikel dat op nummer 2 staat.
 2. Wat niemand je vertelt over een keizersnee
  Deze deed het ook erg goed. Dat snap ik wel, want vanaf het moment dat ik wist dat ik een keizersnee zou krijgen, was ik ook op zoek naar dit soort artikelen.
 3. De zes maanden controle bij het cb
  I
  k wilde even mijn ei kwijt en eigenlijk twijfelde ik of ik het wel online moest zetten, maar uiteindelijk deed ik het toch. En blijkbaar was dat een goede beslissing, want het werd heel vaak gelezen.
 4. 10 dingen die ik niet wist over borstvoeding
  Tijdens de eerste maanden dat ik borstvoeding gaf, kwam ik behoorlijk wat dingen tegen die ik nog niet wist. Blijkbaar vonden jullie dat leuk om te lezen.
 5. 10 redenen waarom het leuk is om een jonge moeder te zijn
  Dit schoot bij een aantal mensen nogal in het verkeerde keelgat, maar het werd (mede daardoor denk ik) wel heel veel gelezen.
 6. Ik ben zwanger
  Dit artikel zette ik eind december online en ik had al wel verwacht dat hij in de top 10 zou eindigen.
 7. ‘Een keizersnee is geen bevalling’
  Geen positief stukje, maar vooral via Facebook werd er massaal op geklikt.
 8. 10 dingen die je beter niet tegen een thuisblijfmoeder kunt zeggen
  Dit bleek voor veel thuisblijfmoeders erg herkenbaar te zijn.
 9. Geld verdienen met bloggen
  Blijkbaar vonden jullie dit erg interessant.
 10. Wat niemand je vertelt over je trouwdag
  De ‘wat niemand je vertelt’ artikelen deden het sowieso goed, zo ook deze.

Dan nog een vraagje; zijn er nog bepaalde dingen die jullie in 2016 graag willen zien op mijn blog?

11 gedachten over “Best gelezen artikelen van 2015 + vraagje

 1. Sherayda schreef:

  Hoi,
  Het lijkt me leuk als je blogjes schrijft over je zwangerschap en over Nomi. Verder misschien binnenkort weer eens het ritme van Nomi. Vind ik altijd leuk om te lezen. Sowiezo zijn jouw blogjes leuk om te lezen 🙂

 2. Jennifer schreef:

  Wel leuk om te zien bij anderen wat voor artikelen goed gelezen worden! De onderwerpen komen allemaal aardig overeen met andere blogs die populair zijn. Dus dan weet je ook waar je als blogger vooral over moet schrijven, haha!

 3. Mirella schreef:

  Ik had ze allemaal al gelezen! Ik lees vooral graag de persoonlijke verhalen. Denk aan borstvoeding tijdens de zwangerschap, hoe stimuleer jij Nomi in haar ontwikkeling maar misschien ook een keer hoe jij je huishouden runt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.