Vlog: naar de dierentuin

Een tijdje geleden ben ik begonnen met het maken van video’s, maar de laatste tijd had ik eigenlijk niet echt meer inspiratie. Op 1 januari besloot ik mijn camera weer eens een dagje mee te nemen. We gingen naar de dierentuin in Nordhorn en het was een hele leuke dag. Zijn er nog andere dingen die jullie graag als vlog willen zien? Ik zou het trouwens heel leuk vinden als jullie je zouden abonneren op mijn YouTube kanaal.

9 gedachten over “Vlog: naar de dierentuin

  1. Anneleen schreef:

    Oh zo schattig, Nomi die danst in de auto! Ze heeft al gevoel voor ritme! 😉 Ik durf ook niet zo snel dieren te aaien, dus je bent niet de enige. Ik ben stiekem altijd bang dat ze er een vinger afhappen ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.