Dagboekje #145; playdate, schoentjes en nieuwjaarsweekend

1

Vorige week deden we weinig bijzondere dingen, maar het was wel weer een leuke week. Het was een aantal dagen lekker weer en toen gingen Nomi en ik lekker naar buiten. Nomi vond de glijbaan in het speeltuintje hier vlakbij helemaal geweldig. Verder hadden we een playdate bij Ballorig en we gingen naar het nieuwjaarsweekend op de camping van mijn ouders.

2

Ik was nog steeds aan het twijfelen welke kleuren ik op de muren van ons nieuw huis wil.. En ’s middags gingen we lekker een stuk wandelen.

3

Mijn nieuwe craving is Balisto, zo lekker! En ik maakte voor het eerst in weken weer een borstvoedingsfoto en nadat ik er even over twijfelde, besloot ik hem toch te delen.

4

Ik nam een shoplogje op met de eerste jongenskleertjes en ik maakte een foto van Nomi toen ze zat te eten. Ik vind haar dan altijd zo schattig!

5

Ook ontdekte ik deze week dat Baby Tv erg handig is als Nomi’s nagels geknipt moeten worden. Anders is het echt drama namelijk. Donderdag was ik 16 weken zwanger en ik maakte weer een buikfoto.

6

Ook gingen we donderdag naar Ballorig in Houten, waar Nomi heel leuk heeft gespeeld me andere kindjes. Ik vind het echt leuk om haar te zien met andere kindjes en daarnaast was het ook gewoon heel gezellig.

7

Op de terugweg viel ze al vrij snel in slaap en ze net voordat we thuis waren, werd ze weer wakker. Aan het einde van de middag liepen we even naar de supermarkt en Nom was nog helemaal vrolijk van het spelen.

8

Zaterdag had Nomi voor het eerst haar nieuwe schoentjes aan (ze zijn van Shoesme). Ik had verwacht dat ze er even aan zou moeten wennen, maar ze vond het meteen prima. ’s Avonds aten we bij mijn ouders en ik at een Magnum als toetje (die ik trouwens niet op kreeg, wat volgens mij ook een zwangerschapskwaaltje is).

9

Ook gisteren waren we bij mijn ouders, want er was nieuwjaarsweekend. Het was heel gezellig en Nomi was aan het einde van de middag hartstikke moe van al die indrukken. Ze heeft een hele tijd gespeeld met een jongetje, die na een tijdje zelfs spontaan kusjes van haar kreeg. En ik sloot de dag daar af met een kopje thee.

Hoe was jouw week?

8 gedachten over “Dagboekje #145; playdate, schoentjes en nieuwjaarsweekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.