Shoplog: de eerste jongenskleertjes

jongenskleertjes1

Zaterdag hadden we de geslachtsbepaling en daarna kon ik het natuurlijk niet laten om te shoppen. In hetzelfde weekend kregen we van mijn moeder en van mijn schoonmoeder ook nog kleertjes, dus we hebben al best veel. Vandaag laat ik het jullie zien, zowel in videovorm als op de ouderwetse manier; met foto’s.

Hier is de video, voor degenen die het leuk vinden om te zien. En via deze link kun je je abonneren op mijn YouTube kanaal.

jongenskleertjes2

Maar ik weet dat jullie het lang niet allemaal leuk vinden om video’s te kijken, dus ik maakte ook gewoon foto’s. De Hema had nog sale en dat was natuurlijk een goed excuus om daar wat dingetjes te kopen. Deze rompers kosten in de sale € 3,00 en daar ging nog eens 25% af, dus uiteindelijk betaalde ik € 2,25 voor 2 rompertjes.

jongenskleertjes3

Dit setje kreeg ik van mijn schoonmoeder. Maatje 50, en wat is dat schattig zeg, zo klein! Voor Nomi had ik niet veel kleertjes in maat 50, maar maat 56 bleek toch best groot te zijn. Dus als deze baby gemiddeld of kleiner wordt geschat bij de groeiecho’s, ga ik zeker wat meer kopen in maat 50.

jongenskleertjes6

Ook dit setje kreeg ik van mijn schoonmoeder. Net als het setje hierboven komt het van de Hema.

jongenskleertjes7

Het rompertje kreeg ik van mijn schoonmoeder en voor Nomi had ik deze in het wit. Die vond ik heel fijn (overslagrompertjes zijn sowieso heel fijn in het begin) dus deze zal ik ook veel gaan gebruiken. Het shirtje kocht ik zelf en kost € 2,25 in de sale. Het broekje kost € 2,95. Ook dit is weer van de Hema.

jongenskleertjes8

Dit is hetzelfde broekje maar dan in het blauw. Het shirtje is van de V&D en kost nu € 2,00. Ik twijfel nog een beetje over wat handig is om te kopen voor een zomerbaby, maar ik denk dat t-shirtjes wel handig zijn.

jongenskleertjes4

Dit soort pakjes droeg Nomi de eerste maanden altijd als pyjama, dus voor mijn buikbaby wil ik er ook een paar van hebben. Deze kost € 2,99 en hij is van Zeeman.

jongenskleertjes5

En het laatste setje kreeg ik van mijn moeder. Hij is van Noppies en het is een heel lekker zacht en soepel setje.

17 gedachten over “Shoplog: de eerste jongenskleertjes

 1. Claudia schreef:

  Mijn dochter is juli 2015 geboren en alleen op bloedhete dagen had ze een T-shirt aan. Verder droeg ze of een romper met lange mouwen en een broekje, of romper korte/geen mouwen met een shirt lange mouwen. Ik merkte dat ze het snel koud had…. Misschien voor jou baby anders. Maar is een tip van mij.

 2. Olga schreef:

  Ik zou veel overslsgrompers kopen. Als je baby echt hartje zomer geboren wordt is dat gewoon heel lekker om hem alleen aan te doen. Shirts zijn zo onhandig en zeker als je nog zo’n heel klein baby’tje aan moet kleden. 🙂

 3. Iris schreef:

  Oh, ik vond (en vind) het altijd supermoeilijk om leuke kleertjes voor jongetjes te shoppen. Ik vind echt heel veel niet leuk en de kleuren zijn altijd hetzelfde……. Inmiddels heb ik mezelf totaal verloren aan online shoppen voor ons heertje!

 4. Tessa schreef:

  Leuke dingen! Hema is echt ideaal hè, altijd leuke kleding en voor een normale prijs. Overslagrompertjes vond ik de eerste twee weken wel ok, daarna heb ik ze verbannen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.