Januari op MadebyMalou.nl

januari

De maand januari is weer voorbij (voor mijn gevoel heeft die maand trouwens echt voor altijd geduurd) en daarom leek het me leuk om terug te blikken op deze maand. Wat ik zelf heb gedaan hebben jullie natuurlijk al kunnen lezen in mijn dagboekjes, maar als je benieuwd bent naar hoe het met mijn blog is gegaan, kijk dan even verder.

Ik zal weer beginnen met met de 5 best gelezen artikelen van januari:

 1. It’s a …
 2. Dingen waar een dreumes boos om kan worden
 3. Zwanger: week 9, 10 en 11
 4. Waarom de eerste echo best heel eng is
 5. Zwanger en borstvoeding

De nummer 1 was natuurlijk te verwachten en ik vind het heel leuk om te zien dat jullie benieuwd waren naar het geslacht van mijn buikbaby. Sowieso werden artikelen over mijn zwangerschap goed gelezen, maar daardoor vind ik het juist wel weer leuk om te zien dat het artikel op nummer 2 niet over de zwangerschap gaat.

Een artikel wat minder goed gelezen werd dan ik had verwacht, was de vlog van ons middagje dierentuin. Er wordt me regelmatig gevraagd of ik weer een keertje wil vloggen, maar ik denk dat mijn vaste lezers niet allemaal zin hebben om mijn vlogs te bekijken. Heel begrijpelijk trouwens hoor. Via YouTube werd mijn vlog dan wel weer goed bekeken trouwens.

Ook een paar oude artikelen werden goed gelezen. Dit is de top 3:

 1. Kraambezoek tips
 2. De meest memorabele momenten van mijn bevalling
 3. 10 dingen die je niet moet vergeten in je vluchtkoffer te doen

Vooral het artikel over kraambezoek tips doet het nog steeds goed. Het wordt nog regelmatig gedeeld en dat vind ik natuurlijk heel leuk. En ik denk dat ik het laatste artikel over een paar maanden zelf nog maar weer een keer moet lezen, want ik zie het zo gebeuren dat ik dingen zou vergeten waar ik zelf over geblogd heb haha.

10 gedachten over “Januari op MadebyMalou.nl

 1. Nina schreef:

  Ik vond het artikel over zwanger zijn en borstvoeding geven interessant. Voor mij is het nog niet van toepassing, maar ik vond het evengoed leerzaam. En aan je oude artikelen heb ik nu heel veel hoor, ik ben over een week uitgerekend van mijn eerste.

 2. Olga schreef:

  Ik vind het juist leuk om dingen op je blog te lezen die eigenlijk niet herkenbaar zijn, zoals stukken over BV en een tweede kindje. Of het geven van BV als je al een kind hebt en zwanger bent. Dat staat super ver van mij af, maar is wel leesbaar en interessant 🙂

 3. Mathiske's mama blog schreef:

  Ik heb ze allemaal gelezen! Ik vond die over Sophie de giraf ook echt super leuk!! Ik vind vlogs kijken altijd wel leuk. Maar kom er niet aan toe, ik vind het lastig om even op de bank te zitten en een filmpje te kijken, lezen vind ik makkelijker, vooral als ik met meerdere mensen in een ruimte ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.