Dagboekje #148; shoppen, knutselen en spelen

1

Vorige week was een leuke week. Ik had een afspraak bij de verloskundige, de zon scheen zo nu en dan, Nomi en ik gingen twee keer shoppen, we gingen uit eten en we gingen naar Ballorig. Ook had ik het idee dat mijn wasmand zichzelf bijvulde en ik haalde mijn vinger open, maar verder kan ik alleen maar positief zijn over afgelopen week.

2

Die wasmand dus.. Er kom geen einde aan. Drie wasjes later zat hij nog steeds halfvol. Maandagmiddag had ik een afspraak bij de verloskundige en Nomi ging gezellig mee. Alles was goed trouwens, ik werd alleen doorgestuurd naar de fysio omdat ik vrij snel last heb van mijn bekken.

3

Dinsdag gingen we even naar de stad en toen we weer thuis kwamen haalde ik mijn vinger open aan de deur. Heel dom, maar het bleef bloeden en later zag ik dat het bloed zelfs aan het keukenkastje zat. Maar we hadden wel leuk geshopt. Voor Nomi had ik wat standaard dingen nodig zoals rompers en een pyjama en ze zocht zelf schoentjes uit (deze kostten € 4,00 bij Scapino).

4

Woensdag gingen we even naar Duitsland om onder andere luiers te halen en ik kwam deze romper tegen (er staat ‘I love you to the moon and back’). Die moest natuurlijk mee naar huis. Toen we thuis kwamen, maakten we een cadeautje voor Bart. Het resultaat zie je hier.

5

Donderdag was ik 19 weken zwanger en Nomi was een dagje naar mijn schoonmoeder. ’s Avonds aten we daar en ’s avonds zat ik op de bank met een flesje Jillz (0.0% natuurlijk).

6

Vrijdag was Bart jarig en zaterdag hadden we nog wat soesjes over, dus Nomi kreeg er eentje. Die heeft ze helemaal ontleedt en vervolgens at ze alleen de slagroom op. ’s Avonds gingen we uit eten met mijn ouders, mijn zusje en mijn tante en dit was mijn toetje.

83

Zondagochtend gingen we naar Bart’s oma, die net terug was uit Portugal. Nomi kreeg een heel leuk armbandje en dit schattige setje had ze voor mijn buikbaby meegenomen.

7

’s Middags gingen we met mijn schoonouders even naar Ballorig. Het was heel druk en daar was Nomi behoorlijk van onder de indruk. Even later was ze lekker aan het kruipen en aan het spelen.

Hoe was jouw week?

11 gedachten over “Dagboekje #148; shoppen, knutselen en spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.