Nomi’s eerste loopschoentjes + winactie

shoesme 2

Nu Nomi 15 maand is, werd het wel een keer tijd voor haar eerste loopschoentjes. Ze loopt nog niet los, maar sinds kort vindt ze het heel leuk om stapjes aan de hand te zetten. Dat doet ze ook buiten, en op slofjes is dat niet echt handig. Toen ik deze schoentjes zag op de site van Shoesme.nl was ik meteen verliefd. En.. jullie kunnen een paar Babyproof Smart schoentjes naar keuze winnen!

shoesme 4

Ook deze schoentjes komen uit de Babyproof Smart collectie. Het zijn hele soepele schoentjes en daarom zijn ze perfect voor de eerste stapjes. De zool is heel flexibel en de schoentjes zijn helemaal leer gevoerd, waardoor ze lekker soepel zijn. En Nomi vindt het heel leuk om ze te aan te hebben. Ik had verwacht dat ze even zou moeten wennen aan echte schoenen, maar dat was helemaal niet zo. Ze ging er meteen mee staan en ook het lopen aan de hand gaat heel goed.

shoesme 3

Ik vind ze ook ontzettend schattig bij haar staan en volgens mij vindt ze ze zelf ook mooi. Als ze ze ziet staan, pakt ze ze regelmatig. Ook de veters zijn natuurlijk heel interessant en heel leuk om los te trekken, maar een dubbele knoop is een ideale uitkomst.

shoesme 1

En zoals ik bovenaan het artikel al schreef; ik mag een paar Babyproof Smart schoentjes naar keuze weggeven! Je hebt keuze uit alle modellen en ze zijn er in de maten 18 tot en met 22.

Wil jij kans maken op deze schoentjes? Laat dan een reactie achter en vertel voor welke schoentjes jij zou kiezen. Ook zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en die van Shoesme liket. Ik zou het heel leuk vinden als je dit bericht op Facebook liket en/of een reactie achterlaat. En vergeet niet om een geldig e-mail adres in te vullen, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 6 maart.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

75 gedachten over “Nomi’s eerste loopschoentjes + winactie

 1. Tineke schreef:

  Sofie heeft nu schoentjes van shoesme en ik vind ze fijn! <3 Ze hebben echter een fortuin gekost, en ze is er alweer bijna uitgegroeid, dus tijd voor nieuwe, haha! Een exemplaar winnen zou dan ook heeeeeeel goed uitkomen! 😀

 2. Nicky schreef:

  Wat gaaf! Mijn kleine vriend van 14 maanden loopt al goed los en kan zeker een paar van deze toffe schoentjes gebruiken! Het zijn super lekkere soepele schoentjes! Ik model BP6S007-A (witte sneakers) super leuk voor het aankomende voorjaar! Fingers crossed!

 3. Melissa schreef:

  Wat een geweldige winactie zeg!
  Mijn zoontje is net als Nomi 15 mnd oud en begint nu ook steeds meer te lopen, ook nog niet los maar wel aan de hand of rond te tafel.. Nu het voorjaar er aan komt en we steeds meer en langer naar buiten gaan zou een mooi paar flexibele schoentjes meer dan welkom zijn om hem echt goed te leren lopen!
  Zelf zou ik gaan voor: BP6S007-A in maat 21 omdat dit mooie lichte schoentjes zijn voor in het voorjaar!

 4. Sabine Mathilda schreef:

  Oehh wat een leuke actie!! En precies op het goede moment ^_^ Mijn kleine mannetje is 6 maanden en begint met zich op te trekken. Ik weet dat het bij mijn dochter heel snel ging en die stond (en liep vast langs de tafel of boxrand met 9 maanden en echt los met 13 maanden). Voor ik het weet is hij dus ook zover en dan vind ik goede schoentjes erg belangrijk 🙂
  Dit paartje vind ik erg mooi en kan ik goed combineren met zijn kleding…http://www.shoesme.nl/baby/babyproof-smart-babyschoenen/BP6S009-C

 5. Rowan van de wetering schreef:

  Mijn dochtertje loopt nou sinds vier maanden en ze heeft inderdaad ook stevige schoenen nodig ze heeft nou de bunnies met flexibele zool maar ze loopt zoveel en valt ook wel eens dat ze wel aan vervanging toe zijn?
  Ik zou graag voor mij dochtertje van 18 maandjes de bp6s026-c willen winnen in maatje 21 mooie fleurige schoentjes❤

 6. Els mandic schreef:

  Wat een leuke actie! Mijn kleine man is eergisteren 1 geworden en begint steeds meer los te lopen. Tijd voor zijn eerste schoenen dus en dit zijn wel hele leuke! Vind vooral de donkerblauwe BP6S002-D heel erg mooi.

 7. Sherida Thorne schreef:

  Ik zou dolgraag de schoentjes als op de afbeelding voor ons meisje willen winnen.
  Ze durft nog niet los te stappen, maar als het aan haar lag, zou ze al rennen ??
  Ze wil dolgraag achter haar broer aan kunnen gaan.

 8. Iris schreef:

  Wat staan ze haar super gaaf! Mijn kleine meid is even oud en timmert ook al aan de weg om te kunnen lopen. Als ik mocht winnen zou ik graag de zelfde als Nomi willen winnen in het zilver maatje 22❤️

 9. christa schreef:

  Ons meisje is net 14 maanden en loopt los. We hebben juist echte loopschoentjes gekost. Ik weet dat ze er rap kunnen uitgroeien, dus graag win ik schoentjes in een maat groter: BP6S012-D in maat 20.

 10. Frederique schreef:

  Haha jeetje hoe lang is het geleden dat mijn kids hun eerste loopschoenen kregen! Zo schattig, die kleine schoentjes! (ik doe niet mee trouwens haha maar moet wel kwijt dat ik ze superlief vind ;))

 11. jessie schreef:

  Oohh wat zou ik dit graag willen! Ik ben alleenstaand (en moet het financieel ook alleen doen) en heb de laatste tijd dus veel moeten zoeken naar tweedehands (gratis) kleertjes. Nu vind ik goede loopschoentjes erg belangrijk en het zou dus geweldig zijn als ik die zou winnen zodat mijn mannetje goede nieuwe loopschoentjes heeft voor als hij gaat lopen!! Ik vind de schoentjes van rij 2 en dan dr middelste erg leuk!!! Oohh ik ga hard duimen!!!!!!!

 12. Sanne Prins schreef:

  Onze klein deugniet, van 10 maanden begint aardig achter zijn loopkarretje rond te stappen… Weer een nieuwe fase, het gaat allemaal zo snel!
  Om op verkenningstocht te gaan horen natuurlijk leuke stoere stappers van Shorsme helaas had ik de like & deel actie van shoesme niet gewonnen 🙁
  De Shoesme BP6S007-F zullen hem heel stoer staan!!!

 13. Nancy de with schreef:

  Ja wat zijn ze leuk! Heerlijk dat roze! Ik heb twee boys! De jongste zet geen stapjes maar rent inmiddels! Dus kan goede stappers zeker goed gebruiken!
  BP6S002-D maat 22 zouden prachtig zijn!

 14. Wendy van Bodegom schreef:

  Leuke actie!!

  Ons zoontje Xavi is bijna even oud als Nomi. Hij begint ook te stappen aan de bank en aan onze hand. Dus schoentjes zijn hier ook nodig!
  Ik vind BP6S007-D heel erg leuk en stoer!

 15. Manon schreef:

  Wat een gave winactie! Er is veel keuze zeg in deze shoesme collectie. Mijn dochter is pas uit haar eerste paar schoentjes en daarna uit haar eerste paar laarsjes gegroeid dus zijn we voor de zomer goed op zoek naar nieuwe schoentjes. De schoentjes BP6S001-A zou ik graag voor de lente winnen in maat 21 🙂 Hopelijk groeit Nomi niet razendsnel uit haar schoentjes, ze zijn erg leuk!

 16. Iris schreef:

  Echt mijn favoriete kinderschoenenmerk! Ons dametje heeft er ook op leren lopen en dat gaat ons heertje nu ook doen! Ik vind dat zandkleurtje altijd zo schattig voor jongens en zou dus graag BP6S094 in maat 21 willen winnen voor ons heertje!

 17. Morena schreef:

  Hoi!
  Wat zijn ze leuk!
  Die wil ik ook wel winnen voor m’n kleinste meisje, in maatje 21 als het kan.

  Ik wens Nomi veel veilige meters op d’r nieuwe schoentjes 🙂

  Groetjes van Morena en baby Milly

 18. Maike schreef:

  Super leuk voor Bella en Gino. Onze meid van 16 maanden komt heel de dag met haar schoenen aan om aan te doen. Onze zoon van ook 16 maanden heeft fysio gehad waardoor hij goede stevige schoentjes moet hebben. Deze kosten aardig wat.. Gaaf als ik zou winnen! Scheelt weer 1 paar kopen 😉

 19. Irena schreef:

  Dat zijn stoere stappers voor Nomi, laat de losje stapjes maar komen!
  Ik zou de schoentjes graag voor èvi winnen, dochterlief loopt sinds ze 11 maanden oud is maar echt favoriete schoentjes nog niet gevonden. Hoe gaaf zou het zijn dat de zilvere sneakers in maat 20 aan èvi haar voetjes meters gaan maken!?

 20. Femke schreef:

  Wat een leuke actie zeg! Daar doe ik graag aan mee ? Lise is nu 16 maanden en loopt nog steeds niet ? We wachten met smart haha, dus dan zouden een paar eerste goeie stappers mooi van pas komen ? Vind Shoesme ook het leukste merk, een van de weinigen met flex zooltjes! Fingers crossed ☺️

 21. Marit schreef:

  Super leuk! Ik zou deze gave schoentjes wel willen winnen voor Liv in maat 22? Zo ontzettend leuk! En waarom? En dan kan ik heel zielig gaan doen met werkloosheid etc. Liv loopt altijd op tweedehands schoenen ? Het zou zo leuk zijn deze met haar verjaardag bijvoorbeeld te geven ❤️ (Die duurt nog even maar maat 22 heeft ze ook nog niet!)

 22. Gwen schreef:

  Quinn is dit weekend gaan lopen, dus tijd om haar Adidasjes met flexibele zool (die meer op slofjes lijken nog) ter vervangen voor echte schoenen. Ik zou dolgraag de lichtroze sneakers willen in maat 19 (dit model BP6S002-I), dus fingers crosseD!

 23. haia schreef:

  Leuke schoentjes hebben ze. Voor de garderobe van m’n dochter nog geen schoenen (heel vroeg maar waag mijn kans toch nu al.) De bruine met het hartje vind ik heel leuk.

 24. Sarah schreef:

  Wat een super leuke en schattige schoentjes! Echt wat voor onze kleine meid die net begint met lopen. Haar eerste schoentjes zijn al te klein aan het worden en zijn we dus toe aan een groter maat schoentjes. Heel handig deze winactie dus! Ze gaat nu naar maatje 20.

 25. Danielle schreef:

  Ik zou graag de brons/pastelkleurige schoentjes winnen voor mijn dochtertje die bijna aan het leren lopen toe is, en dat kan natuurlijk niet beter op die schoentjes.
  Art nr: BP6S001-A

 26. maris schreef:

  hele gave schoentjes! Ons dochtertje begint nu de eerste stapjes te zetten.
  Ik zou graag de schoentje van het meisje op de foto willen winnen in maat 20.
  Die zijn echt té cute!!!!

 27. Kim schreef:

  Wat een ontzettend leuk merk is shoesme! En wat een leuke winactie! 🙂 Ik doe graag mee voor m’n dochtertje van 14 maanden. Ze lijken me ideaal voor m’n beginnende lopertje. 😉 Als ik zou mogen winnen zou ik voor ditzelfde paar gaan, (en dan de roze of de groene) aangezien ik dit zo’n leuk model vind. Ik weet zeker dat deze hippe schoentjes onwijs leuk bij haar zouden staan en denk dat ze, ze zelf ook heel mooi zou vinden. 😀

 28. Bodil schreef:

  Wat een ruime keus aan toffe schoentjes! Die van Nomi lijken nog leuker op jouw eigen foto’s dan die van de site 😀
  Voor Evi vind ik deze de állerleukste: http://www.shoesme.nl/baby/babyproof-smart-babyschoenen/BP6S001-A
  De metallic peach kleur en steentjes vind ik stoer maar toch girly. Perfect voor de eerste stapjes (die er opeens al heel hard aan lijken te komen nu ze net deze week 1 jaar is geworden).
  Zo zou ze helemaal haar beste beentje voor kunnen zetten!

 29. Eva schreef:

  Mijn dochtertje droeg vorig jaar haar eerste shoesme schoentjes. Ze leerde met deze schoentjes de eerste stapjes zetten. Ik was heel erg blij met deze schoentjes. Ik hoopte dat mijn volgend kindje ook deze schoentjes aan zou trekken. Helaas mijn zoontje van 5 maanden heeft helemaal andere vorm van voetjes (ze zijn ook wat groter) waardoor ik deze mooie en zeer praktische schoentjes met veters niet op zijn voetjes passen. Deze schoentjes http://www.shoesme.nl/jongens/extreme-flex-loopschoenen/EF6S022-F zullen hem niet alleen perfect staan maar ze zullen ook veel makkelijker zijn om aan te trekken. Ik hoop dat hij de eerste stappen ook in de goede schoentjes van shoesme gaat zetten.

 30. Suzanne Hin schreef:

  Ik zou heel graag schoentjes winnen voor mijn kleine nichtje. Deze BP6S002-I zullen haar geweldig staan 🙂 in maat 22

 31. Miranda schreef:

  Ja gaaf!!! Mijn dochter heeft nu d’r eerste paar smartproof maar het duurt niet lang meer of ze groeit eruit! Dus een nieuw paar zou zeker van pas komen!!! Ik zou gaan voor het model schoentjes zoals op de foto maar dan in het zilver!

 32. Jelly schreef:

  Wauw! Deze winactie helemaal gemist. Gelukkig ben ik nog op tijd!

  Wat zullen deze lieve schoentjes mn dochter Elin mooi staan! Ze is nu heel druk met oefenen om los te lopen, dus dan zouden deze schoenen heeeel goed van pas komen!

  De schoentjes die Nomi aanheeft vind ik de leukste! Elin heeft nu maat 22.

  Ik ga heel hard duimen!?

 33. Michelle van Brederode-Smit schreef:

  Shoesme zijn inderdaad geweldige schoenen. Mijn dochter heeft ze ook al vanaf haar eerste stapjes en ze zijn ook erg leuk. Ze loopt er ook met veel plezier op en vind ze zelf ook helemaal geweldig. Ik zou graag een paar Shoesme winnen voor ons 2e meisje die we in april verwachten!

 34. Ingrid Nienhuis schreef:

  Wat een prachtige schoentjes! Onze dochter wordt over 2 weken 1 jaar en heeft al wat oefenstapjes gezet. Deze schoentjes zouden goed van pas komen en haar verjaardagsoutfit compleet maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.