Dagboekje #149; nieuw huis!

1

Vorige week stond natuurlijk in het teken van ons nieuwe huis. Vrijdag kregen we de sleutels en de dagen ervoor waren we vooral aan het voorbereiden (en aan het aftellen haha). Gisteren konden jullie de plog zien van de dag dat we de sleutel kregen, en vandaag kun je zien hoe de rest van mijn week eruit zag.

2

Sinds kort kan Nomi zichzelf weer wat beter vermaken en vooral de mand met speelgoed is natuurlijk favoriet. Toen ze klaar was met spelen was de woonkamer een behoorlijke bende.

3

’s Middags heeft ze een tekening gemaakt en daarna moest ik naar de fysio.

4

Nomi was (ondanks haar doorkomende kiesjes) hartstikke vrolijk. Ze is heel druk met klimmen en ook op Bart zijn nek vond ze het heel leuk.

5

En ze gaf haar broertje een kusje! Woensdag keek ik tijdens Nomi’s middagslaapje Pretty Little Liars en ondertussen werkte ik de administratie bij. Het leek me wel verstandig om dat even te doen voordat we gaan verhuizen.

6

’s Middags gingen we een kopje thee drinken bij mijn moeder en toen we thuiskwamen lag er een pakketje met 2 badpakjes voor Nomi op de deurmat, die ik via Marktplaats gekocht had.

7

Donderdag kregen we weer een pakketje binnen, met onder andere een mutsje voor mijn buikbaby. Die zal in het begin nog veel te groot zijn, want hij past Nomi nu. En ik was 20 weken zwanger, dus het was weer tijd voor een buikfoto.

8

Donderdagavond gingen we even naar de Praxis, want er zat nu korting op het laminaat dat we graag wilden. En de volgende dag kregen we de sleutel van ons nieuwe huis!

9

In mijn hoofd ben ik ons huis al aan het inrichten en dit wolkje zie ik al hangen op de babykamer! In het weekend ging ik regelmatig even met Nomi naar ons nieuwe huis en ze vond het daar allemaal heel interessant.

8 gedachten over “Dagboekje #149; nieuw huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.