Plog: we hebben de sleutel!

0

Meer dan een jaar geleden hebben we voor het eerst een huis bezichtigd. Het heeft allemaal behoorlijk lang geduurd (vooral doordat huizen vaak nogal tegenvielen) maar in september vorig jaar vonden we eindelijk een huis dat ons helemaal aanstond. Gelukkig konden we het financieel rond krijgen, maar de sleutel kregen we afgelopen vrijdag pas. Dat wachten duurde best lang, maar eindelijk was het 26 februari en kregen we de sleutel. En die dag plogde ik.

1

’s Ochtends ontbeet ik gezellig samen met Nomi en daarna kwam mijn moeder, zodat Nomi niet mee hoefde naar de notaris. Bart en ik gingen eerst naar ons nieuwe huis en daarna gingen we door naar de notaris voor de sleuteloverdracht.

2

Vervolgens ging Bart meteen door naar ons nieuwe huis en ik ging er samen met mijn moeder en Nomi naartoe. Nomi vond alles heel interessant. Op de foto rechts zie je die lambrisering waar ik het een tijdje geleden over had. Toen wilde ik er nog geen foto’s van plaatsen omdat het huis toen nog niet van ons was, maar hier zie je het. En je zult wel begrijpen dat dat er inmiddels allemaal af is.

3

Aan het einde van de ochtend gingen Nomi en ik weer naar huis en zij ging een middagdutje doen. Ik keek Temptation Island terug (want Bart wil dat niet kijken) en ik kreeg een pakketje met twee paar hele leuke schoentjes voor Nomi.

4

Die kreeg ik van een PR-bureau en ik ga er een review over schrijven. Omdat ik ze graag meteen aan wilde doen bij Nomi, maakte ik eerst even foto’s. Toen Nomi wakker was, aten we samen een boterham en toen Nomi niet meer hoefde, gooide ze alles van zich af. Zo ziet de vloer er na de lunch trouwens bijna altijd uit.

5

Daarna keken we even samen een filmpje (of nou ja, liedje) en toen gingen we even naar de stad.

6

Bart had wat spulletjes nodig voor in het nieuwe huis, maar ik kon het niet laten om ook even een paar andere winkels binnen te gaan. En ik vond wat leuke dingen voor Bart en voor Nomi.

7

Daarna gingen we weer naar ons nieuwe huis, waar de lambrisering inmiddels van de muren was. Volgende week komt er een stukadoor en dan wordt alles weer mooi. Nomi liep een rondje door de tuin met mijn zusje en mijn tante.

8

Bart liet Nomi de voortuin zien en daarna gingen Nomi en ik weer naar huis. Ik bekeek mijn gekochte spulletjes even en het is vast heel slecht, maar ik word echt blij van nieuwe spulletjes.

9

’s Avonds speelden we nog even met Nomi en rond half 7 was ze hartstikke moe en we brachten haar naar bed. Bart moest de speen in van Nomi haha.

10

Daarna ging Bart nog even naar ons nieuwe huis en toen ik wat dingetjes wilde opruimen, kwam ik Nomi’s telefoon tegen in mijn schoen. Daarna heb ik nog even achter mijn laptop gezeten en de rest van de avond lag ik heerlijk op de bank.

Ik denk dat ik binnenkort een video ga maken van ons nieuwe huis, dus dan zien jullie er wat meer van 🙂

14 gedachten over “Plog: we hebben de sleutel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.