Nieuw kinderkledingmerk: Newton Revolution

newton revolution1

Laatst ontving ik een heel leuk perspakketje met daarin informatie over het nieuwe merk Newton Revolution. Ik keek het boekje meteen door en ik zag heel veel leuke dingen. Het merk is stoer en absoluut niet standaard en ik ben fan!

newton revolution2

Voor de eerste collectie hebben de ontwerpers zich laten inspireren door de Japanse onderwaterwereld. Dit zie je terug in de kleuren, de printjes en de bijzondere details. Je ziet veel blauw in deze collectie, maar dit wordt aangevuld met andere leuke kleuren.

newton revolution3

De collectie is beschikbaar in de maten 98-104 tot en met 146-152, het is dus voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar. Helaas moet ik dus nog eventjes wachten totdat Nomi erin past, ik had het helemaal niet erg gevonden als de collectie was begonnen bij maat 86-92.

newton revolution4

Dit is één van mijn favoriete setjes uit de collectie van Newton Revolution. Ik hou sowieso van roze en dit is echt iets wat ik Nomi aan zou doen. Het setje is stoer, maar toch ook meisjesachtig en het staat ook gewoon heel leuk bij elkaar.

newton revolution5

Dit merk heeft ook hele leuke items voor jongens. Nou duurt het natuurlijk nog heel lang (zo’n drie en een half jaar..) voordat ons zoontje dit gaat passen, maar ik vind altijd heel leuk om ook even naar jongenskleding te kijken.

newton revolution6

In deze outfit zie je de onderwaterwereld goed terug door de kleuren en de vormen. Ik denk dat ik het zelf niet zo snel met elkaar zou combineren, maar los van elkaar vind ik de kledingstukken heel erg gaaf.

Hier vind je de hele collectie van Newton Revolution

Wat vind jij van dit merk?

6 gedachten over “Nieuw kinderkledingmerk: Newton Revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.