Dagboekje #150; 20 weken echo en playdate

1

Je zult wel snappen dat afgelopen week weer voor een groot deel in het teken stond van ons nieuwe huis, maar daarnaast stonden er ook wat andere leuke dingen op de planning. We hadden bijvoorbeeld een playdate met vijf andere mama’s en kindjes en Nomi en ik hebben even lekker geshopt.

2

Maandag nam ik een video op waarin ik ons nieuwe huis liet zien. De video kun je hier vinden. Nomi had zelf haar outfit uitgezocht en dat werd natuurlijk heel erg roze.

3

Ook at ze afgelopen week haar eerste chocoladekoekje en dat was natuurlijk een groot succes. Woensdag hadden we de 20 weken echo en ’s ochtend probeerde ik de tijd te doden door wat dingen in huis te doen. Dat werkte voor geen meter, want de tijd kroop alsnog voorbij.

4

Gelukkig bleek alles er goed uit te zien tijdens de 20 weken echo. Nomi was op dat moment bij mijn schoonmoeder en daarom kon ik nog even wat dingetjes doen in ons nieuwe huis. Foto’s maken van Bart bijvoorbeeld šŸ˜‰

5

Donderdag ging ik samen met Nomi even winkelen. Ik had al best veel kleertjes voor haar voor de komende tijd, maar nog nauwelijks rompers. En aangezien de rompers in maat 80 echt te klein beginnen te worden, haalden we wat nieuwe. Natuurlijk shopte ik ook even voor haar broertje. Vrijdagmiddag ging Nomi weer even spelen bij mijn schoonmoeder en ik ging bezig in ons nieuwe huis. ’s Avonds mochten we aanschuiven bij mijn schoonouders en dus hoefden we zelf niet te koken.

6

Zaterdag gingen we met mijn moeder en mijn zusje even naar de woonboulevard en daarna gingen we de stad in. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar aten we ’s avonds.

7

Zondag hadden we een playdate bij Ballorig in Houten en dat was een groot succes. Nomi was behoorlijk onder de indruk van alle kindjes en ze heeft zich goed vermaakt. En zelf vond ik het ook heel gezellig.

8

Na een paar uurtjes werd Nomi hartstikke moe en nadat ze nog even wat gegeten en gedronken had, gingen we naar huis. Thuis ging ik even op de bank liggen en meteen voelde ik mijn buikbaby druk schoppen. En Bart voelde ook voor het eerst een schopje!

8 gedachten over “Dagboekje #150; 20 weken echo en playdate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.