THE CHRISTMAS TAG

Nog eventjes, en dan is het weer kerst! Ik vind kerst altijd ontzettend leuk en gezellig, het is altijd zo lekker knus. Ook de versiering met kerst vind ik altijd heel erg leuk, je huis wordt er altijd veel gezelliger van. Deze tag kwam ik tegen op de blog van Vanessa en ik vond hem zo leuk dat ik besloot om hem zelf ook in te vullen.

Oogschaduw met kerst; zilver of goud?
Goud! Zilver vind ik ook erg mooi, maar het staat mij niet echt. Qua oogschaduw houd ik sowieso echt van bruin- en goudachtige tinten, dus met kerst ga ik voor goud.

Een echte kerstboom of een neppe?
Sowieso een neppe. Dat is veel makkelijker en die verliest zijn naalden tenminste niet. We hebben een grote kerstboom op zolder staan, maar ik vrees dat onze kitten daar in gaat klimmen, dus heb ik voor dit jaar een heel kleintje gekocht.

Favoriete kerstliedje?
Jingle Bell Rock, maar dat komt echt door Mean Girls, haha.

Favoriete kerstfilm?
The Holiday! Dat is echt zo’n leuke film, als je hem nog niet hebt gezien, raad ik hem je echt aan!

Uit eten of zelf koken?
Het heeft allebei wel wat. Uit eten is erg gezellig, maar zelf koken is ook wel heel knus. Eigenlijk heb ik niet echt een voorkeur dus.

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Een feest organiseren lijkt me echt heel leuk, maar ik zou eerlijk gezegd niet weten waar ik zou moeten beginnen. Daarom ga ik dus toch maar voor bezoeken.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Oeh, wat moeilijk.. Beauty dingetjes vind ik natuurlijk heel erg leuk, maar ook een cadeaubon is altijd goed!

Leukste kerstervaring tot nu toe? 
Geen idee eigenlijk, want ik vind kerst altijd heel leuk en gezellig. Ik kan niet een bepaalde ervaring bedenken wat echt de leukste was.

Witte kerst; ja of nee?
Ja! Een witte kerst is altijd zo knus! Maar dan wel gewoon echt wit, en geen ijs enzo.

Kleuren in de kerstboom?
Ja, en dan ga ik vooral voor rood, in combinatie met zilver. Andere kleuren kunnen ook wel heel mooi zijn, maar ik heb in huis een aantal rode accenten, waardoor rode kerstballen er erg leuk bij staan.

Jurkjes of winterse truien?
Met kerst ga ik voor een jurkje, dan vind ik het leuk om er wat feestelijker uit te zien. Winterse truien zijn ook heel erg fijn hoor, maar met kerst even niet.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Ehm, iets er tussenin, denk ik. Ik ga echt niet heel vroeg mijn bed uit, maar ik blijf ook niet tot 12 uur liggen.

Cadeautjes geven of krijgen?
Allebei, haha. Ik vind het heel leuk om cadeautjes te geven, maar ik vind het altijd wel heel moeilijk om te bedenken wat ik dan aan mensen moet geven. Cadeautjes krijgen is natuurlijk ook altijd leuk.

20 gedachten over “THE CHRISTMAS TAG

  1. Michelle Schlechtriem schreef:

    Wat een leuke tag! Ik hou van the holiday!! Samen met the notebook en ps I love you m'n favoriete film! Binnenkort maar weer eens kijken hihi. Ik vind het echt altijd fijn om tijdens kerst eindelijk iets terug te geven aan m'n familie die er het hele jaar door voor me zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.