Dagboekje #170; eerste lachje, tattoo en wandelen

1

Wij begonnen de week erg goed, want maandagochtend kreeg ik voor het eerst een lachje van Lenn. Je snapt vast wel dat mijn dag meteen al niet meer stuk kon. Nomi bedenkt steeds weer nieuwe dingen en maandagochtend moest haar pop ook ontbijten.

2

’s Middags wandelden we naar een speeltuintje en Nomi vond vooral de glijbaan heel leuk. Terwijl zij aan het spelen was, lag Lenn lekker te slapen in de kinderwagen.

3

Nomi wilde de kinderwagen weer duwen en dat ging even goed, totdat ze perse op straat wilde lopen en alles bij elkaar krijste toen dat niet mocht. Leuk hoor, die peuterpuberteit ­čśë ┬á ’s Avonds lag Lenn bij Nomi op schoot, terwijl zij bij mij op schoot zat. Ze┬ázijn zo schattig samen!

4

Dinsdag deden we overdag niet zoveel, we liepen naar de supermarkt en daarna speelde Nomi even in een speeltuintje. ’s Avonds hadden mijn zusje en ik een afspraak bij een tattoo shop. We gingen er vanuit dat we alleen zouden bespreken wat we willen, maar ze had de rest van de avond geen afspraken staan, dus ze konden meteen gezet worden!

5

Ook woensdag gingen we weer een stukje lopen. Nomi is nogal enthousiast en ontzettend eigenwijs, dus zelf lopen gaat niet altijd super. Maar het gaat steeds beter, en we lopen vaak op plekken waar geen auto’s komen om haar te leren om bij me te blijven. Sinds vorige week leg ik Lenn regelmatig op zijn buik in de box, en volgens mij helpt dat heel goed tegen krampjes.

6

Met het weer van afgelopen week zijn we ook veel in de tuin. Nomi vindt het heel leuk om daar te spelen en Lenn ligt dan lekker in de kinderwagen. Donderdag ging ik met mijn zusje, Nomi en Lenn even shoppen. Nomi was het daar niet mee eens en krijste de hele H&M bij elkaar, en daarom ben ik maar met haar naar buiten gegaan.

7

Zaterdagochtend maakte ik een selfie met Nomi (ze vindt het zo leuk om zichzelf te zien haha) en daarna ging ik even naar Enschede. Donderdag had ik niks gekocht, en het leek me handiger om even zonder kinderen te gaan. Ik kocht onder andere wat pyjama’s voor Lenn, want zijn eerste pyjamaatjes zijn al te klein.

8

Zondagmiddag gingen we naar mijn ouders en daar maakte mijn vader deze foto’s van Nomi en Lenn.

7 gedachten over “Dagboekje #170; eerste lachje, tattoo en wandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.