WELKOM, LIEVE KLEINE NOMI!

nomi

Jullie hebben mijn hele zwangerschap kunnen volgen en daarom vind ik het ook heel erg leuk om nu met jullie te delen dat onze dochter Nomi is geboren. Ze is geboren met een keizersnee, op maandag 10 november om 10.54 uur. We zijn sinds gisteren weer thuis en alles gaat hartstikke goed!

Ik zal binnenkort een wat uitgebreider verslag van de bevalling schrijven, maar alles is goed gegaan. Nomi werd heel snel na het begin van de operatie geboren, daarna werd ze snel nagekeken door de kinderarts en toen werd ze meteen bij mij gelegd.
nomi
Vanaf het eerste moment waren Bart en ik helemaal verliefd. Zo gek, maandagochtend kon ik me nog niet voorstellen dat ze echt al geboren zou worden, maar vanaf het moment dat ze bij mij lag, voelde ik me echt mama.
Ik heb er nu even geen tijd voor, maar binnenkort ga ik jullie meer vertellen!

60 gedachten over “WELKOM, LIEVE KLEINE NOMI!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.