PLOG 5 DECEMBER

Het is al bijna een week geleden, maar op 5 december besloot ik een dagje te gaan ploggen. Ik had het eerder online willen zetten, maar met een pasgeboren baby heb je erg weinig tijd om te bloggen. Beter laat dan nooit, toch? Overdag was ik gewoon thuis, en ’s avonds gingen we naar mijn ouders om daar Sinterklaas te vieren.

Ik had Nomi ’s nachts nog gevoed, maar ’s ochtends was ze ook erg vroeg. Maar ach, zo’n lief koppie maakt alles goed.
Na het voeden legde ik Nomi weer in bed en sliep ik zelf ook nog even. Ze was al best snel weer wakker, dus gingen we samen naar beneden. Nomi lag in de box, en ik had tijd om te ontbijten.
Ik besloot alvast wat cadeautjes in te pakken, maar tussendoor werd ik een paar keer onderbroken door Nomi die aandacht willen. Heel leuk hoor, maar daardoor schoot het niet echt op.
Tussen de middag vielen er twee kaartjes op de mat en na de lunch sliep Nomi, dus had ik even tijd om te bloggen.
Toen ze wakker werd, had ze weer honger. Tijdens het voeden keek ik Teen Mom 2.
Bart kwam thuis, ik pakte de luiertas in en we zetten onze cadeautjes in de auto. Nomi was precies op het goede moment wakker (ik wilde haar niet wakker maken om weg te gaan, ze slaapt namelijk al best weinig), dus we zetten haar in de maxi cosi en we reden naar mijn ouders.
Daar hebben we even geborreld (en doordat ik Nomi net gevoed had, kon ik een half glaasje wijn drinken!). Daarna legden we Nomi in bed, maar ze heeft nog geen half uur geslapen. Wij gingen eten en als snel begon ze weer te huilen en toen hebben we haar maar weer uit bed gehaald.
Mijn zusje en ik probeerden een leuke selfie te maken, maar dat was niet zo’n succes haha. Uiteindelijk maakten we toch één bijna scherpe foto.
Toen was het tijd voor de cadeautjes! Nomi werd ontzettend verwend, links zie je wat ze allemaal kreeg.
Zelf kreeg ik ook erg leuke dingen, onder andere dit dienblad, de kaarsen en dit beeldje.
Van tevoren was me wel verteld dat je best veel moet regelen om met een baby ergens naartoe te gaan, en ik merk dat dat wel echt zo is. Nu werd Nomi toevallig op het goede moment wakker omdat ze honger had (net daarna kwam Bart thuis, dus konden we weg), maar zelf ben ik er niet zo’n voorstander van om een baby zomaar wakker te maken. Zeker bij Nomi niet, want ze slaapt overdag echt maar een paar uurtjes.
Nomi was flink moe van deze dag, voordat we naar huis gingen, werd ze huilerig en dat was ze thuis ook nog eventjes. Daarna heeft ze van half 12 tot 6 uur geslapen, blijkbaar was het wel een vermoeiend dagje (maar zelf hadden we dus een hele fijne nacht).

17 gedachten over “PLOG 5 DECEMBER

  1. Jennifer schreef:

    Wat fijn dat jullie Nomi wel een beetje verwend hebben met sinterklaas. 🙂 Ons ventje is er nog niet en heeft zelfs wat gekregen, haha. Alleen het meemaken met hem is voor ons volgend jaar pas de eerste keer. Leuke plog heb je ervan gemaakt!

  2. Kirsty schreef:

    Wat lief al die foto's van Nomi! Slim ook dat je probeert om haar niet wakker te maken als ze slaapt, op die manier kan ze toch nog extra rust pakken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.