Dagboekje #174; toch nog even zomer

1

Afgelopen week wist ik vaak echt niet wat ik moest doen met Nomi en Lenn. Nomi kan totaal niet tegen de hitte, en Lenn is nog te klein om bijvoorbeeld te gaan zwemmen. Maandagochtend wandelden we een beetje op tijd naar de supermarkt, omdat het toen nog niet zo warm was. Daarna gingen we even naar een speeltuintje en ik ontdekte een hele lekkere groene thee.

2

Ook dinsdagochtend gingen we een stukje wandelen. We waren rond hal 12 thuis en toen was het al hartstikke warm. Onderweg kwamen we schapen en een kat tegen en Nomi vond het heel leuk.

3

In de supermarkt zag Nomi pepernoten en die wilde ze hebben (volgens mij kende ze dat helemaal niet en vond ze de zak gewoon mooi, maar goed). Ze vond ze heel lekker, dus ze zat met 32 graden pepernoten te eten haha. Ik had een kleed op de grond gelegd zodat Nomi en Lenn daar samen op konden spelen. Ik legde Lenn erop en Nomi ging meteen naast hem liggen. Dat moest natuurlijk op de foto.

4

Woensdag gingen we even naar mijn ouders, waar Nomi lekker in een badje zat te spelen. Lenn had totaal geen last van de warmte en hij vond het heerlijk om geknuffeld te worden.

5

We zijn regelmatig ’s ochtends even met zijn drieën op bed. Donderdag kreeg ik hele lieve lachjes van Lenn en Nomi was een Barbieboekje aan het kijken.

6

’s Middags gingen we even naar de stad, boodschappen doen enzo. En ’s avonds ging ik naar Hengelo, waar ik onder andere een tuinbroek voor Nomi en een slaapzak voor Lenn kocht.

7

Vrijdag wilde Nomi ‘egg’ kijken, oftewel een filmpje waarin mensen surprise eggs openmaken. Het was toen niet meer zo warm en we gingen met zijn drietjes lekker een stuk wandelen. Nomi vind het heel leuk om te wandelen en ze heeft zelf zo’n anderhalve kilometer gelopen. Ondertussen lag Lenn lekker te slapen.

8

Zaterdag kwam mijn zusje even bij ons en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders. De nacht van zaterdag op zondag heeft Lenn heerlijk geslapen en hij liet zo’n 9 uur tussen zijn voedingen. ’s Ochtends hebben we een stukje gelopen en ’s Middags kwamen Barts oom en tante en zijn ouders langs.

Hoe was jouw week?

2 gedachten over “Dagboekje #174; toch nog even zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.