Winterjassen van Lief! Lifestyle

lief-winterjas-1

Nog heel eventjes, en dan is het al herfst. Door de temperaturen van de afgelopen dagen heb ik dat gevoel nog totaal niet, maar het is toch echt al half september. In de winkels zie je al veel leuke winterjassen en ook Lief! Lifestyle heeft een hele leuke collectie. Zowel de jongens- als de meisjescollectie is echt heel leuk en ik kon er voor Nomi goed slagen.

lief-winterjas-3

Laat ik voor de verandering eens beginnen met de jongensjassen (ik ben nu natuurlijk ook een jongensmama). De jassen zijn verkrijgbaar vanaf maat 56 tot en met maat 128 en ze kosten tussen de € 49,95 en € 69,95. Bij de jongensjassen die je veel legergroen, rood en kobaltblauw.

lief-winterjas-2

De meisjescollecte bestaat vooral uit fuchsiaroze, donkerblauw en je ziet ook wat legergroen.

Ik mocht een winterjas uitzoeken en ik besloot te gaan voor een jas voor Nomi. Ik vond het moeilijk om in te schatten welke maat Lenn deze winter heeft en het zou zonde zijn als zijn winterjas deze winter niet zou passen.

lief-jas

Samen met Nomi koos ik voor deze blauwe jas. Tot mijn grote verbazing wees ze de blauwe aan en geen roze, terwijl ze anders toch echt bijna altijd voor roze gaat. Maar eigenlijk vond ik dit zelf ook de leukste jas uit de collectie, en aangezien Nomi vorig jaar een knalroze jas had, vind ik het heel leuk dat ze dit jaar een ander kleurtje gaat dragen.

Nomi heeft hem al even aangehad toen het bijna 30 graden was en ze wilde hem in eerste instantie niet meer uitdoen. Ze riep meteen ‘mooi!’ en ze liep er helemaal blij mee door de kamer. Ik ging voor maat 92 en dat is nu nog een beetje aan de grote kant, maar dat zal deze winter vast helemaal goed zitten.

De jassen zijn onder andere te koop via Lieflifestyle.nl en in de concept store in Sliedrecht.

8 gedachten over “Winterjassen van Lief! Lifestyle

  1. Marije schreef:

    Wat een leuke jassen! Ik ben ook nog op zoek naar een winterjas voor onze dochter. Hoe vallen de jassen? Klein of groot? Onze dochter zit nu namelijk tussen maat 80 en 86 in, maar soms zwemt ze ook nog in maat 86.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.