Herfst wishlist

herfst-wishlist-2016

Het is bijna herfst is dat vind ik een goed excuus om te gaan shoppen. Eigenlijk hou ik helemaal niet zo van de herfst, de kou en de regen zijn niet bepaald mijn ding. Maar qua kleding vind ik het juist wel heel leuk. Ik ben online op zoek gegaan naar wat leuke items en ik kwam echt veel leuke dingen tegen.

vero-moda-jurk

Ten eerste ben ik op zoek gegaan naar een lekkere warme jurk. Dit vind ik echt een must have voor de herfst en winter, ze zien er leuk uit en ze zitten ook nog eens hartstikke lekker. Dit exemplaar is van Vero Moda en hij kost € 39,95.

blazer-your-look-for-less

Ook wil ik graag een leuke blazer. Als het nog niet zo koud is, kun je een blazer goed als jas gebruiken. En als het echt herfst is, is hij gewoon onderdeel van je outfit. Zwart is mijn favoriete kleur qua blazers (en ik draag trouwens sowieso veel zwart) en ik kwam deze blazer tegen op Your Look For Less. De prijs is trouwens ook erg leuk, hij kost maar € 17,99.

overhemd-blouse

Een leuke overhemdblouse is iets wat ik eigenlijk al jaren wil. Op de één of andere manier heb ik er nog nooit één gekocht, telkens vind ik het toch niet helemaal mijn ding. Maar als ik het dan bij anderen zie, vind ik het hartstikke leuk. Deze kwam ik tegen bij de H&M en hij kost € 19,95.

poncho

Een paar jaar geleden hingen de winkels vol met poncho’s en ze zijn weer helemaal terug. Ik vind ze heel erg leuk en ze zijn natuurlijk perfect voor de herfst. Deze poncho is van Pieces en hij kost € 26,95.

vest-only

En last but not least; een mooi lang vest. Goed, mijn kast hangt zo ongeveer vol met vesten, maar ik wil nog wel graag zo’n lang exemplaar. Ik vind deze kleur trouwens heel mooi. Het vest is van Only en hij kost € 34,99.

Wat staat er op jouw herfst wishlist?

3 gedachten over “Herfst wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.