Dagboekje #186; sale shoppen en naar de kinderboerderij

0

Vorige week vertelde ik jullie dat ik mijn dagboekjes voortaan op dinsdag online zet, in plaats van op maandag. Dus hier is mijn dagboekje! Vorige week waren Nomi en Lenn druk met hun Sinterklaascadeaus, ik ging even met Lenn naar de Prénatal en zondag ging ik met Nomi naar de kinderboerderij.

1

Maandag was het hartstikke koud, maar ik wilde eigenlijk toch even naar buiten. Ik zocht Lenns muts op en die bleek nog een beetje te groot te zijn, maar het stond wel schattig. Nomi speelde met haar Sinterklaascadeaus, ze kreeg onder andere deze maxi cosi voor haar pop en Duplo.

2

Ook haar chocoladeletter viel goed in de smaak. ’s Avonds ging ik even in mijn eentje boodschappen doen en stiekem vind ik dat heerlijk!

3

Dinsdag hadden we een heel saai dagje en woensdag bracht ik Nomi naar mijn schoonmoeder. Daarna ging ik met Lenn even naar de Prénatal, om 2 extra knuffeltjes te halen. Verder vond ik een paar leuke dingetjes in de sale.

4

Ik voelde me net een echte huisvrouw toen ik ’s middags al stond te koken. ’s Avonds lag ik op de bank met dit boek, die ik met Sinterklaas kreeg.

5

Donderdag vroeg ik me even af waar mijn baby was gebleven toen Lenn stond, het gaat zo snel! Ik kreeg een leuk pakketje van Trind met 6 kleuren nagellak en ik moet binnenkort echt eens wat me-time inlassen en mijn nagels lakken.

6

Verder gingen we even een stukje wandelen en Nomi kan blijkbaar niet meer normaal op de foto haha.

7

Vrijdag waren we vooral binnen. Nomi en Lenn vinden elkaar heel leuk en daarom leg ik Lenn vaak in de kamer op de grond, zodat ze een beetje samen kunnen spelen.

8

Zaterdag was een beetje een saai dagje. We wilden eigenlijk met zijn viertjes iets doen, maar het weer werkte niet echt mee. Daarom ging ik ’s middags even alleen naar de Media Markt om te kijken naar een nieuwe camera, maar ik ben er nog niet helemaal uit wat ik wil.

9

Zondagochtend wilde ik gaan zwemmen met Nomi, maar ze was hartstikke verkouden en we besloten niet te gaan. In plaats daarvan gingen we even naar Barts ouders. ’s Middags wilde ik even een beetje mama-dochter tijd met Nomi en we gingen met zijn tweetjes naar de kinderboerderij.

kinderboerderij goor

Volgens Buienradar zou het droog bleven, maar helaas begon het toch al snel te regenen toen we er waren. Gelukkig waren er binnen ook dieren en Nomi was behoorlijk onder de indruk. Ze wilde er eigenlijk helemaal niet meer weg en daarom besloot ik maar meteen een abonnement te nemen, want we komen er vast nog veel vaker.

11

Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en Nomi maakte daar een puzzel die ik als baby kreeg. Zo leuk om te zien dat het voor kinderen helemaal niet uitmaakt hoe oud speelgoed is. Mijn moeder maakte hele lekkere andijviestamppot en na het eten gingen we naar huis. Toen Nomi en Lenn in bed lagen keken Bart en ik nog even televisie.

7 gedachten over “Dagboekje #186; sale shoppen en naar de kinderboerderij

  1. Sabine schreef:

    Alleen boodschappen doen vind ik ook echt een uitje. Als je me dat 2,5 jaar geleden had verteld had ik het echt teiest gevonden, maar het voelt gewoon even vrij. Moet je bij jullie betalen voor de kinderboerderij? Ik dacht dat het overal gratis is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.