Dagboekje #2

Het is weer tijd voor een dagboekje. Afgelopen week was m’n eerste ‘echte’ werkweek. De week daarvoor was ik op vrijdag begonnen, dus dat telde niet echt mee. Ik werk bij de Action en daar heb ik een 16-31 uur contract, dus ik werk gemiddeld zo’n 3 dagen in de week. Ik heb op dinsdag, donderdag en vrijdag gewerkt en dat beviel eigenlijk heel goed.

Afgelopen dinsdag waren m’n vriend en ik 2 jaar en 11 maanden samen 🙂   We hebben niks bijzonders gedaan, maar waarschijnlijk gaan we volgende maand, als we 3 jaar samen zijn, wel iets leuks doen. Ik weet alleen absoluut niet wat, hebben jullie ideeën?

Zaterdag heb ik ’s ochtends samen met m’n vriend even gewinkeld in Enschede. Daar heb ik de nagellak gekocht die je kunt zin in het artikel hieronder en ik heb eindelijk schoenen kunnen vinden. M’n andere laarzen waren echt lelijk geworden, die had ik al heel lang, dus ik was al een tijdje opzoek naar nieuwe schoenen, maar ik kon nergens iets vinden. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij Dolcis en heb ik deze laarsjes gekocht:
Heel simpel, maar daardoor staan ze overal bij. En in de lente kunnen ze ook nog wel, toch?
Zaterdag avond hebben m’n vriend en ik een housewarming gegeven (we wonen er al een half jaar, maar het was er nog steeds niet van gekomen om een housewarming te geven). Toen we terug kwamen uit Enschede, zijn we meteen boodschappen gaan doen en hebben we ons huisje schoongemaakt en opgeruimd.
Rond half 9 kwamen de eerste mensen en het was heel erg gezellig. We hebben leuke dingen gekregen; cadeaubonnen, een naambordje voor op de deur, een fles champagne en douchegels en geurstokjes van Rituals.
Het was behoorlijk vol, we waren met ongeveer 15 a 20 mensen en onze woonkamer is 21m2, dus dat was krap. Maar het was echt leuk, de laatste mensen gingen rond half 4 weg, dus ’t was een geslaagde avond.
Toen ik zondagochtend de woonkamer binnenkwam, schrok ik wel, wat een bende! Gelukkig was het wel snel opgeruimd en schoongemaakt, dus uiteindelijk viel het mee.
Dat was mijn week, hoe was die van jullie?
Foto’s: Tumblr, Dolcis, Rituals

 

12 gedachten over “Dagboekje #2

 1. tweedelichaam schreef:

  Klinkt als een geslaagde week! Ik schrik me ook altijd de pleures zondagochtend als er die nacht vrienden zijn langs geweest.. 😛

 2. Roxanne schreef:

  Klinkt als een leuke week! Gefeliciteerd met het 2 jaar en 11 maanden samen zijn! Echt knap dat jullie het nu al zo lang volhouden! Wat een leuke laarsjes heb je gekocht! Gaaf dat je een housewarming heb gehouden, het klinkt echt leuk!

 3. Katy schreef:

  Omg bijna drie jaar =]! Je bent vast heel blij ^^! Ik kan daar jaloers op zijn, want bij mij is dat nooit gelukt. Altijd de verkeerde jongens waar ik op val helaas =[. Maar ik ben blij dat jou relatie heel goed lukt ^^! Mogen er nog vele jaren voor jullie bij komen <3!

  Zo te lezen heb je een leuke week achter de rug ^^! Ik heb deze week voor het eerst rijles gehad, voor het eerst gesnowboard, en ik ben sushi wezen eten met mijn zus en zusje =]!

  xxx Katy ^^!

 4. Life is beautiful schreef:

  wat leuk dat je 3 jaar samen bent! en veel geluk in jullie 'nieuwe' huis! 🙂
  ik ben 17 en ik ben ook bijna 3 jaar samen met mijn vriendje 🙂
  dankje voor je reacties! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.