Essence Special Effect Topper: Circus Confetti

essence confetti circus
Essence heeft deze nagellak al een tijdje, maar telkens was hij uitverkocht.. Gisteren was ik en Enschede en zag  ik er nog eentje staan, dus ik heb hem meteen meegenomen!
essence confetti circus

Eerst heb ik m’n nagels gelakt met Essence nummer 59: Black is Black. Deze nagellak viel me nogal tegen, hij dekte echt heel slecht. Ik moest 2 dikke lagen op doen voordat m’n nagels echt zwart waren. Verder is het wel een fijne nagellak, het kwastje is fijn, hij is makkelijk aan te brengen en hij droogt snel.

Daarna deed ik de Special Effect Topper er overheen. De ‘confetti’ verdeelt mooi en ik was echt blij met het resultaat. Ook dit kwastje was erg fijn en deze Special Effect Topper was echt heel snel droog, terwijl ik in totaal dus 3 lagen op had. Ik ben heel erg tevreden over deze nagellak, het is echt een aanrader!
Cijfer Essence Black is Black: 7
Cijfer Essence Special Effect Topper: Circus Confetti: 9,5
Wat vinden jullie van deze en andere Essence nagellak?

 

28 gedachten over “Essence Special Effect Topper: Circus Confetti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.