Dagboekje #201; ellendeweek

Vorige week was geen leuke week, en dat is zacht uitgedrukt. In mijn dagboekje van vorige week vertelde ik al dat Nomi ziek was, en begin vorige week werd het alleen maar erger. Ontzettend sneu en ik wist niet zo goed wat ik met haar aanmoest. Gelukkig knapte ze donderdag weer een beetje op en daardoor hadden we toch nog een leuk weekend.

zieke peuter

Maandagochtend wilde Nomi alleen maar slapen. Ik ging met Lenn naar beneden en hij at een boterham. Toen ik Nomi even later uit bed haalde, ging ze meteen weer op de grond liggen. Ze was alleen maar aan het slapen, liggen, en spugen. Zo zielig!

Van de huisarts kreeg ze domperidone tegen het spugen, maar dat hielp niet. Door alle stress (want ik kan er echt niet tegen als Nomi zo ziek is) had ik nauwelijks melk, en Lenn heeft vorige week flink wat flesjes gehad.

Dinsdag at Nomi voor het eerst in 24 uur weer iets, maar het bleef bij een crackertje. Verder sliep ze zo’n 20 van de 24 uur. Ook ’s avonds lag ze op tijd weer in bed, en Bart en ik bestelden een pizza.

Woensdag moest ik met Lenn naar de kinderarts om te laten luisteren naar zijn hartruisje. Nomi gaat op woensdag vaak naar mijn schoonmoeder, maar daar was ze echt te ziek voor. Daarom nam Bart vrij en hij bleef bij haar.

Het hartruisje klonk gelukkig heel onschuldig en we hoeven pas over een jaar terug te komen. Toen we huis kwamen leek het heel ietsje beter te gaan met Nomi, ze wilde weer televisie kijken en ze zat voor het eerst in drie dagen langer dan een paar minuten rechtop.

Donderdag kon ze weer lachen en we gingen even naar buiten. Daar leek ze echt van op te knapen, en ze wilde graag spelen in de speeltuin. Toen we thuis kwamen was ze wel hartstikke moe en ze wilde naar bed.

Vrijdag at ze weer normaal en ze was helemaal enthousiast toen ik voorstelde om naar de kinderboerderij te gaan. Nomi was gelukkig weer zichzelf en haar energie was weer terug. Ze speelde, zong liedjes, knutselde en ze gaf Lenn heel veel kusjes en knuffels.

Zaterdag gingen we naar mijn ouders, waar Nomi een potje nagellak zag staan. En toen wilde ze dat ik haar nagels lakte.. Ik wilde eigenlijk haar teennagels lakken, maar daar was ze het niet mee eens. Vervolgens was ik even aan het snapchatten met mijn zusje en dat leverde deze (achterlijke) foto op.

Zondagochtend was Bart even met Nomi weg en Lenn en ik hadden wat tijd met zijn tweetjes. ’s Middags ging ik even winkelen, een keertje voor mezelf in plaats van voor Nomi en Lenn. Uiteindelijk vielen veel dingen een beetje tegen, maar ik vond wel een leuk shirtje en een blousje.

Een gedachte over “Dagboekje #201; ellendeweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.