De magie van mijn naam + win!

magie van mijn naam

Vroeger vond ik het wel eens jammer dat ik nooit een sleutelhanger met mijn naam kon vinden. Ook de namen van mijn kinderen komen niet zo heel veel voor, en in cadeauwinkels zie je niks liggen met hun naam erop. Maar tegenwoordig maakt dat helemaal niet meer uit, er zijn namelijk ontzettend veel gepersonaliseerde dingetjes te vinden op internet. Het boek ‘De magie van mijn naam‘ bijvoorbeeld.

Het boek gaat over de naam van je kind. Aan het begin van het verhaal wordt er gevraagd wat de betekenis van zijn of haar naam is, en daar gaat het verhaal over.

Iedere letter heeft een eigen betekenis. Zo staat de N bijvoorbeeld voor Nobel. Als letters twee keer voorkomen in een naam, hebben ze verschillende betekenissen. Lenn is niet twee keer nobel, maar de tweede N staat voor nieuwsgierig. Via een erg leuk verhaal wordt er telkens weer een betekenis van een letter gevonden, totdat de hele betekenis bekend is.

Je kunt de hoofdpersoon in het boek (je eigen kind dus) personaliseren. Je kunt kiezen uit een jongen of een meisje en je hebt keuze uit verschillende haar- en huidskleuren.

gepersonaliseerd cadeau

Ik vind de boeken echt ontzettend leuk, ik kan er eigenlijk alleen maar positief over zijn. Als je nog op zoek bent naar een cadeautje is dit wel echt een aanrader!

winactie

En zoals je in de titel al kon lezen, mag ik een boek weggeven. Deze winactie loopt via Instagram en je kunt het bericht hier vinden.

Om mee te doen volg je @demagievanmijnnaam en @madebymalou. Voor extra kans mag je het bericht reposten (tag ons daar even in, dan kunnen we het makkelijk terugvinden) en je vrienden taggen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 9 april.

7 gedachten over “De magie van mijn naam + win!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.