NEW IN: SANS-ONLINE

Jullie kennen de webshop Sans-online waarschijnlijk wel. Ik kijk er regelmatig op, maar ik had er nog nooit iets besteld. Hoe komt dat? Doordat de winkel van Sans-online in Rijssen zit, een stadje waar ik met de auto  in een kwartiertje ben. Ik ga dus regelmatig naar de winkel, maar ik besloot nu een keer iets online te bestellen. Ik had geen tijd om naar de winkel te gaan, dus dan is online bestellen ideaal. 

Deze twee items bestelde ik, een trui van Only en een shawl van Pieces. Een groot voordeel van Sans-online is de snelle levering. Als je voor 16.00 uur besteld, heb je je pakketje de volgende dag al in huis! En als je voor minimaal € 25,00 besteld, betaal je geen verzendkosten.
Dit is de trui. Het is een lekker warme sweater, ideaal voor de koudere dagen in de lente en in de zomer draag ik dit soort truien vaak ’s avonds. Het is een oversized model en hij is redelijk lang, precies het soort trui waar ik van houd. Natuurlijke heeft Sans-online nog veel meer leuke dames sweaters.
De shawl die ik bestelde is van Pieces. Het is een model met heel veel kleurtjes, erg vrolijk dus en heel erg geschikt voor de lente en zomer. 
Bestellen jullie wel eens iets bij Sans-online? 

49 gedachten over “NEW IN: SANS-ONLINE

 1. Isabel schreef:

  Leuke spullen ! Ik vind die trui echt super leuk !
  Ik heb je blog via via gevonden hihi , ik volg je nu ook ik zou het super vinden als je mijn blog ook even bekijkt er is nu een winactie !
  Liefs,
  isabel
  livelifewithisa.blogspot.com

 2. Linda HJHV schreef:

  Leuke spulletjes heb je geshopt! Ik had wel eens van de webshop gehoord, maar heb er nog nooit echt op gekeken. Ik bestel niet zovaak kleding online, maar af en toe is het wel handig en als je het de volgende dag al in huis hebt en er boven de 25 euro, waar je denk ik wel snel aan zit geen verzendkosten is het helemaal ideaal.

 3. Bertine schreef:

  super leuke dingen heb je gekocht! sans is voor mij ook ook ongeveer 10 minuten rijden haha! ik heb die trui ook gezien, twijfelde erover, maar heb het niet genomen omdat het alweer bijna lente is! maar je zult die nog ongetwijfeld veel kunnen dragen en ook aan het eind van dit jaar weer;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.