Dagboekje #223; consultatiebureau, eikels zoeken en wandelen

malou

Vorige week was over het algemeen een leuk weekje. We gingen naar de kinderboerderij, we hebben eikels gezocht, we gingen naar Babypark en we hebben lekker gewandeld. Minder leuk was het bezoekje aan het consultatiebureau en mijn keelontsteking.

geluk

Maandagochtend was ik heel even in de keuken, en toen ik terugkwam zag ik Lenn op de eettafel zitten. Hij klimt via de kinderstoel op tafel, en daar was hij heel trots op. Toen ik in de auto stapte om Nomi van de peuterspeelzaal te halen kwam ik erachter dat ik mijn huissleutels binnen had laten liggen. Niet handig, maar ik bleek heel veel geluk te hebben. Ik had de deur namelijk niet goed dichtgedaan, dus ik kon naar binnen om alsnog mijn sleutels te pakken!

eikels

Nomi had met de kindjes van haar klas een herfsttafel gemaakt, en daar mochten ze zelf dingen voor meenemen. Daarom gingen wij maandagmiddag eikels zoeken!

consultatiebureau

Dinsdag moesten mochten we naar het consultatiebureau. In de wachtkamer zaten Nomi en Lenn even heerlijk te spelen.

prikjes

Daarna vonden ze het minder leuk. Lenn kreeg de prikjes in zijn arm, en bij de tweede prik bloedde hij heel erg. Het liep helemaal langs zijn arm, en thuis zag ik dat hij zelfs bloed in zijn romper en shirtje had. En door dit gebeuren is Nomi nu bang voor bloed… ’s Avonds ging ik even naar de sportschool, en ik merkte dat mijn conditie al een stuk beter is!

speeltuin

Woensdag ging Nomi naar mijn schoonmoeder en ’s middags kreeg ik een appje met de vraag of ik zin had om even naar de kinderboerderij te komen. Dat deden we, en het was hartstikke leuk. Nomi en Lenn vermaakten zich heel goed en ik zat lekker in het zonnetje.

kinderboerderij

Voordat we weggingen moesten de geitjes nog even geaaid worden. Daarna deden we boodschappen, en Nomi wilde opeens een blikje bier meenemen voor Bart.

trind

Donderdag regende het bijna de hele dag, dus we waren lekker binnen. Lenn had weer iets nieuws; hij klom ín het keukentje. Ik kreeg een heel leuk pakketje van Trind en daar probeerde ik foto’s van te maken, maar Lenn had andere ideeën…

broer en zus

Vrijdag kwam Guusje opeens bij mij liggen. ’s Middags kwamen mij moeder en mijn zusje een kopje thee drinken, en daarna gingen we even naar Babypark. We kwamen eigenlijk een reserve Pip knuffel kopen voor Lenn, maar Nomi wilde de rest van de winkel ook graag zien. Prima, totdat ze mij kwijt was. Ik zei tegen haar dat ik even ergens anders ging kijken, maar opeens riep ze ‘Ik ben mama kwijt!’. Ik ging snel naar haar toe, en er kwam ook meteen een medewerker aan… Nomi vond het heel grappig, ik wat minder.

babypark enter

Lenn is gek op alles wat rijdt, en deze skelter vond hij ook erg leuk. Toen we klaar waren wilde Nomi nog even naar het speeltuintje tegenover de winkel. Ze wilde van de glijbaan, maar toen ze ervoor stond vond ze hem ‘veel te eng’. Dan maar op de wipwap!

pyjamaochtend

Zaterdagochtend werd ik wakker met een keelontsteking. Bart moest even werken, en wij bleven lekker in onze pyjama binnen. Lenn was zoals gewoonlijk weer een klauterkabouter…

machi koro

Tijdens het middagslaapje lakte ik mijn nagels, en toen de kinderen wakker waren gingen we naar mijn ouders. ’s Avonds speelden Bart en ik Machi Koro.

heide

Zondagochtend ging Bart met Nomi en Lenn naar zijn ouders, en sliep uit. Ik was niet zo lekker door de keelontsteking, dus ik deed het lekker rustig aan. ’s Middags gingen we een stuk wandelen, want het was heel mooi weer!

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje #223; consultatiebureau, eikels zoeken en wandelen

  1. Sylvia -alovelyadventure schreef:

    Wat een fijne week! Wat heerlijk dat Nomi ook nog tussen de middag slaapt. Dat doet mijn dochtertje helaas al lang niet meer. Zo leuk dat je de pony van Nomi in een soort zijstaartje maakt. Ga ik ook eens proberen. Vandaag gaan wij voor het eerst naar de kapper.. (knip het normaal zelf) ben erg benieuwd.

  2. Patricia (Mommy Stories) schreef:

    De week klinkt heerlijk op je keelontsteking na dan natuurlijk. Haha die foto van Lenn in het keukentje is te grappig. Volgens mij zijn dat hele fijne nagellakjes. Ik ben benieuwd naar de kleurtjes. Wij zijn nu lekker een midweekje op vakantie. Genieten dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.