Nomi’s nieuwe Quapi outfit

quapi

Dat Nomi gek is op roze en jurkjes is voor degenen die mij al een tijdje volgen waarschijnlijk geen nieuws. Ze is sowieso gek op kleding en toen de postbode dit setje van Quapi kwam brengen, was ze helemaal blij! En ik ook trouwens, want kijk nou hoe schattig het staat!

quapi kidswear

Deze items komen uit de nieuwe wintercollectie voor meisjes. De collectie begint bij maat 86/92 en gaat tot en met maat 158-164. Voor Nomi ging ik voor maat 98-104. Nomi is 95 cm lang en ze weegt ongeveer 13 kilo, en het setje zit haar heel goed. Ze kan er nog wel iets in groeien, dus we kunnen er nog een hele tijd plezier van hebben. De jurk kost € 39,95 en voor de legging betaal je € 24,95.

outfit quapi

Het merk Quapi nog helemaal niet zo lang, 6 jaar geleden kwam de eerste collectie op de markt. Inmiddels is het merk via meer dan 325 winkels en diverse webwinkels te koop. Oprichtster Monique wilde graag vrolijke en kleurrijke en comfortabele kinderkleding ontwerpen waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er ook nog eens hip uitzien. En dat is haar helemaal gelukt!

kalebassen

Nomi was helemaal in haar element toen we foto’s gingen maken. ‘Nu wil ik op de foto bij de kalebassen!’ Helemaal goed natuurlijk.

Nomi heeft het setje nu 3 keer aangehad en het is ook 3 keer gewassen. En het ziet er allemaal nog perfect uit! Ik ben ook heel enthousiast over de materialen, alles is lekker zacht en soepel, doordat er stretch in zit. Nomi kan zich er daardoor heel vrij in bewegen, en dat vind ik belangrijk bij kinderkleding. En ik vind de kleding van Quapi sowieso echt heel erg leuk. Mooie kleurtjes, schattige printjes, leuke teksten.. Helemaal perfect! De hele collectie vind je op Quapikidswear.nl.

Wat vind jij van deze outfit en van het merk Quapi?

Dit setje hebben we gekregen.

3 gedachten over “Nomi’s nieuwe Quapi outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.