Dagboekje 243; Bart jarig, kinderboerderij en uit eten

bart

Afgelopen maandag was Bart jarig, maar jullie konden in mijn vorige dagboekje al lezen dat we dat het weekend ervoor al gevierd hadden. Op de dag zelf vierden we het dus niet echt. Verder begon ik vorige week met Bodieboost, we zochten Nomi’s zomerkleding uit, we gingen naar de kinderboerderij en we zijn uit eten geweest.

Maandag; Bart jarig

taart

Maandag was Bart jarig, maar hij moest gewoon werken. Er was nog taart over van zaterdag en daar gaf ik Nomi en Lenn ’s ochtends een stukje van.

bril

Na het middagslaapje ging Nomi bij haar nicht spelen en daar liepen we naartoe. ’s Avonds keken we lekker televisie.

Dinsdag; bodieboost

bodieboost

Dinsdag begon ik met een nieuwe methode om hopelijk wat af te vallen; Bodieboost. Ik at als tussendoortje komkommer met houmous en ik moet zeggen dat dat erg lekker is!

Woensdag; dagje met Lenn

Terwijl Nomi woensdag bij haar oma was, had ik een gezellig dagje met Lenn. We gingen even naar de stad, waar we onder andere sokken kochten (omdat die van Lenn telkens ‘verdwijnen’) en verder bleven we lekker thuis.

Donderdag

doorslapen

Donderdagochtend had Nomi weinig zin om uit bed te komen. Maar dat moest toch, want ze ging naar de peuterspeelzaal. ’s Middags scheen het zonnetje en gingen we even naar de speeltuin. Maar wat was het koud!

zomerkleding

We waren al vrij snel weer binnen om lekker op te warmen. Daarna gingen we naar boven om Nomi’s zomerkleding uit te zoeken.

Vrijdag

brandfield

Vrijdag kwam mijn pakketje van Brandfield binnen, waar jullie binnenkort meer over kunnen lezen. Aan het einde van de middag liepen we naar Barts werk om hem op te halen.

zeeslag

Daarna kookte ik, en ’s avonds hielden Bart en ik een spelletjesavond.

Zaterdag; gym, kinderboerderij en uit eten

peutergym

Zaterdagochtend ging ik samen met Nomi naar de gym, en ze vond het heel erg leuk!

glijbaan

’s Middags gingen we samen met mijn tante naar de kinderboerderij. Het was vreselijk koud, dus we zijn er niet zo heel lang geweest. Maar het was wel erg leuk!

woody's

’s Avonds gingen we uit eten. We gingen naar een heel kindvriendelijk restaurant, waar Nomi en Lenn lekker konden spelen. Nomi mocht zelf kiezen wat ze wilde eten en ze koos voor een pannenkoek.

Zondag

eerste fiets

Zondag was het hartstikke koud, maar omdat ze zon zo lekker scheen gingen we toch even naar buiten. Nomi wilde graag fietsen en ik liep met haar mee. Daarna deed ik even heerlijk in mijn eentje boodschappen, lekker rustig!

zonsondergang

Nomi wilde even schrijven, want ‘ik ga in november toch naar de basisschool?’. Ze heeft alleen niet helemaal door dat het nog een hele tijd duurt totdat het november is. ’s Avonds ging ik even een stukje lopen, want het is eindelijk lang genoeg licht!

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Dagboekje 243; Bart jarig, kinderboerderij en uit eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.