Here we go; bodieboost!

bodieboost

Ik blijf de laatste tijd een beetje jojo’en qua gewicht. Dan gaat het weer een tijdje goed, en vervolgens raak ik de motivatie weer kwijt. Zonde, want als ik gewoon goed door was gegaan, was ik nu waarschijnlijk al een flink aantal kilo’s lichter. Om de motivatie wat meer vast te houden en om nu echt eens wat kilo’s kwijt te raken, ben ik aan iets nieuws begonnen: BodieBoost!

Bodieboost

Bodieboost is ontwikkeld voor iedereen die z’n normale leven wil blijven leiden, maar toch succesvol wil afvallen. Voor mensen die het graag simpel en haalbaar willen houden, en niet naar 3 verschillende winkels hoeven te gaan voor moeilijke ingrediënten. Mensen die gewoon met hun gezin mee willen eten en niet een aparte maaltijd voor zichzelf willen maken omdat je van alles niet mag. Bij Bodieboost kun je persoonlijke wensen aanpassen, dus als je bepaalde dingen niet eet is dat geen probleem. En dat sprak mij heel erg aan!

bodieboost

12 weken challenge

Charlotte en Carlijn van Bodieboost hebben een 12 weken challenge ontwikkeld. Ik kwam het tegen via Facebook en ik dacht, dat is precies wat ik nodig heb. In plaats van zelf maar wat aan te modderen heb ik nu lijstjes met wat ik op een dag mag eten. En als ik iets niet lekker vind, kan ik het wisselen voor iets anders. Ideaal! Ook fijn; iedere week heb je 2 jokers. Dat betekent dat je dus best wel eens mag snoepen!

Iedere week krijg je een nieuw weekmenu. Geen moeilijke dingen, maar gewoon ‘normaal’ eten. Zo at ik vanmiddag bijvoorbeeld 2 boterhammen met kaas en tomaat. Als tussendoortje had ik komkommer met houmous. Ik heb het allebei regelmatig in huis, maar ik at het eigenlijk nooit. Via Bodieboost ontdek ik dus nieuwe en gezonde tussendoortjes en gerechten!

Avondeten

Iedere week heb je 7 recepten voor het avondeten. Je hoeft ze niet allemaal te gebruiken, je kunt er ook voor kiezen sommige dingen meerdere keren te eten. Gisteravond aten we een erg lekker gerecht met groente en couscous, en vanavond eten we aardappeltjes met groente. Het stuk vlees vervang ik door een vleesvervanger.

Iedere week nieuwe gerechten en informatie

Iedere week krijg je een nieuw weekmenu, en informatie over het afvallen. Deze week heb ik geleerd hoe Bodieboost nou precies werkt. En wat is het heerlijk dat ik bij deze methode geen calorieën hoef te tellen!

Ik ben nu een paar dagen bezig en tot nu toe bevalt het erg goed. Het is erg goed vol te houden en ik zie het helemaal zitten! Ik heb geen idee of ik al wat af ben gevallen, want ik wil me niet te vaak wegen.

4 gedachten over “Here we go; bodieboost!

  1. Michelle schreef:

    Ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden! Ik heb het zelf ook geprobeerd, maar na twee maanden legde ik het boek weg. De beschreven maaltijden zijn wel handig he, weet je precies wat je wel en niet mag en wat je moet gaan koken vanavond 😉 Heel veel succes!

  2. Nicole van Dongen-Monsieurs schreef:

    Ik ben in het algemeen een slechte volhouder maar heb ook bodyboost gedaan en werkt inderdaad echt super. Gewoon lekker eten zonder het idee echt op een streng dieet bent??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.