Nomi’s outfits #16

outfits

Het is alweer  veel te lang geleden dat ik jullie wat outfits van Nomi liet zien. En dat terwijl ik zo gek ben op haar kleertjes! Daarom heb ik vandaag deel 16 van Nomi’s outfits voor jullie. Op de foto hierboven draagt ze een jurkje van Primark, een legging van Zeeman van sokken van Prénatal.

aliexpress

Never mind the mess, zo ziet onze woonkamer er regelmatig uit als Nomi en Lenn lekker aan het spelen zijn. Nomi’s jurkje en het knipje in haar haar zijn van AliExpress, haar legging is van Zeeman en haar sokken kocht ik afgelopen zomer bij de Aldi.

kiezeltje

Dit jurkje zag ik een tijdje geleden op Marktplaats staan en ik vond hem zo leuk! Hij is van het merk Kiezeltje, maar hij komt dus uit de oude collectie. Nomi heeft weer een legging aan van Zeeman en haar sokken zijn van de Action.

zara jas

Afgelopen herfst zocht Nomi zelf deze jas uit bij Zara en ik moet zeggen dat ik vaak wel te spreken ben over haar smaak. Daaronder heeft ze een eenhoorntrui van Zeeman aan. Haar broek is van Hema en haar schoenen kochten we vorig jaar in de sale bij Scapino. Oh, en haar knipje komt van AliExpress.

quapi

Ik vind dit jurkje zou leuk, maar ik vrees dat hij binnenkort te klein gaat worden. Hij is van Quapi en haar legging is van Zeeman.

tumble

Ook deze outfit kocht ik via Marktplaats. De jurk is van Tumble ’n Dry (en valt ontzettend klein, Nomi draagt hier maat 110 terwijl ze meestal maat 98/104 heeft). Haar legging is van Prénatal.

moodstreet

En nog een jurkje die ik via Marktplaats kocht! Ik zie daar de laatste tijd zulke leuke dingen opstaan, en het scheelt natuurlijk best veel geld. Het jurkje is van Moodstreet, haar legging weer van Zeeman en haar sokken van Action. Let niet op de achtergrond trouwens, we waren aan het schoonmaken en we hielden even pauze.

spruit

Toen we laatst Nomi’s zomerkleding uitzochten, wilde ze weten wanneer ze weer een korte broek aan mocht. Nou, met een legging kan dat nu best! Haar shirtje is van Spruit, haar broekje van Primark, haar legging van Zeeman en haar schoenen zijn van Mim-Pi.

4 gedachten over “Nomi’s outfits #16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.