Dagboekje 307; onze tweede week op Texel

ecomare

Gisteren deelde ik al wat we de eerste week van onze vakantie op Texel hadden gedaan, vandaag is het tijd voor week 2. Lees je mee?

Zaterdag; schuimparty

schuimparty

Zaterdag gingen we ’s ochtends naar Den Burg, vervolgens gingen we naar het strand en aan het einde van de middag gingen we naar de schuimparty op de camping. Daar wilden de kinderen de zaterdag ervoor ook al naartoe, maar toen ging het niet door omdat het slecht weer was. Nu was het weer prima, en ze vonden het geweldig!

Zondag; dagje op de camping

Ook zondag was het heerlijk weer en daarom bleven we op de camping. De kinderen speelden in de speeltuinen met vriendjes en vriendinnetjes en ze vermaakten zich prima. Typisch camping life.

Maandag; bioscoop op de camping

Maandag hebben we heerlijk gezwommen en ’s avonds ging ik met Nomi en Lenn naar de evenementenhal op de camping om de Lion King te zien. Nomi en Lenn hadden deze versie van de Lion King nog niet zien en ze vonden de film heel erg mooi.

Dinsdag; Iets te veel regen

Dinsdag wilden we naar het strand gaan en volgens Buienradar zou het droog blijven. Maar… Dat bleef het dus niet. Net toen we het strand opliepen begon het te regenen en dat bleef het de rest van de dag ook doen. Gelukkig waren er op de camping genoeg overdekte dingen waar de kinderen zich goed konden vermaken, zoals deze ‘achtbaan’.

Woensdag; naar Ecomare

ecomare

Ecomare is een van de bekendste uitjes op Texel en dat konden we natuurlijk niet overslaan. Het is veel meer dan een zeehondenopvang, je ziet er namelijk veel meer dieren en ik vond het een heel interessant uitje.

Donderdag; uit eten

De kinderen wilden graag een keertje uit eten en daarom besloten we op het vakantiepark te gaan steengrillen. Altijd leuk met kinderen, want dan kunnen ze zelf kiezen wat ze willen eten en het ook nog eens zelf bereiden. Elena at alleen patat en frikandellen, Lenn wilde letterlijk alles proberen wat er te eten was en Nomi at een paar verschillende dingen. Maar ze hebben allemaal lekker gegeten, dus het was een prima avond.

Vrijdag; terug naar huis

Vrijdag werd er geen regen voorspeld en we wilden de voortent graag droog inpakken, en daarom besloten we een dagje eerder naar huis te gaan. Daardoor konden op vrijdag alles rustig inpakken, vervolgens gingen we nog even zwemmen en daarna stapten we in de auto. We maakten een tussenstop bij McDonalds uiteindelijk waren we rond 8 uur weer thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.