DAGBOEKJE #64

Doordat ik de laatste tijd wat minder artikelen online heb gezet, is het ook al een tijdje geleden dat ik een dagboekje heb gepost. Tijd voor een nieuwe dus! Afgelopen weekend hebben we weer geprobeerd om Guusje aan het tuigje naar buiten te doen, maar dat is nog niet zo’n succes. Buiten vindt ze alles eng, ze schrikt van ieder vliegje en ze durft nauwelijks op het gras te lopen. Ook bij mijn ouders zag ik kittens, echt heel lief! Het zijn wilde kittens en ze zijn dus best bang, maar ze zijn zo schattig! 

Inmiddels is het al ruim 3 weken geleden dat we zijn getrouwd en ook zijn we al een tijdje terug van onze huwelijksreis, waar je hier meer over kunt lezen. 
Thuiskomen was ook best lekker. Het was hier net zo mooi weer als in Italië, dus dat was lekker thuiskomen. De volgende dag haalden we Guusje weer op uit het dierenhotel. 
Vorige week vertelde ik jullie dat ik zwanger ben en wat reageerden jullie ontzettend lief! Van familie kregen we de eerste cadeautjes al. 
Vitaminen zijn nu natuurlijk erg belangrijk, maar ik vind fruit echt niet lekker. Daarom besloot ik  smoothies te gaan proberen, echt een aanrader! Maar natuurlijk hoeft niet alles gezond te zijn, deze chips zijn echt te lekker om te laten liggen. 
We kregen de foto’s van onze fotograaf binnen, jeej! Ik zal er binnenkort meer laten zien. Het weekend zijn we veel op de camping van m’n ouders geweest, aangezien het Hemelvaart was. Het was gezellig druk en het weer was natuurlijk perfect (als we donderdag even wegdenken). 

10 gedachten over “DAGBOEKJE #64

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.