DAGBOEKJE #71

Het is weer maandag, dus het is tijd voor een nieuw dagboekje. Ik begin met een selfie, die stiekem al iets ouder is, maar afgelopen week zette ik hem online. Vorige week keek ik de hele week naar de finale van De Slimste Mens, zo leuk! Ik ben ook echt verslaafd aan de app haha.

Woensdag kwam er iemand langs voor de intake van de kraamzorg. Erg interessant allemaal, en het maakt het allemaal wel weer wat echter. Hoewel ik me nog niet zoveel kan voorstellen bij mijn kraamtijd. ’s Avonds at ik popcorn, een nieuwe verslaving. 
Vrijdag ging ik met mijn moeder en zusje naar Zwolle, waar mijn zusje een kamer heeft. We dronken iets in de stad (een drankje met munt en limoen, erg lekker!) en bij de wc’s zag ik dit bordje hangen. Die was te leuk om niet op de foto te zetten! Later hoorde ik dat Kirsten ook in de stad was, maar ik heb haar helaas niet gezien. 
In Zwolle kochten mijn moeder en mijn zusje het linker setje voor de baby. Het pakje rechts heb ik zelf als baby aangehad en laatst zag ik dat die ook van H&M is, kijk hoe leuk dat logo is!
In de auto kan ik het niet laten om selfies te maken. Ik zette de maxi cosi op de babykamer, en Guusje vond het erg lekker liggen haha. 

9 gedachten over “DAGBOEKJE #71

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.