DAGBOEKJE #80

Afgelopen week deed ik (voor de verandering) weer niet zo heel veel bijzonders. Dinsdag was mijn laatste lesje zwangerschapsbegeleiding alweer, voor mijn gevoel was ik er net mee begonnen. Ik heb er ontzettend veel aan gehad, dus als je zwanger bent, is het echt een aanrader. Zaterdag gingen Bart en ik even de stad in en Bart zocht deze onesie uit voor de baby. 

Ik hoor vaak dat baby’s aan het einde van de zwangerschap rustiger worden, maar ik merk dat zelf niet zo. Ik voel wel minder schopjes, maar wel heel veel geduw in mijn buik. Ook heeft ze regelmatig de hik en laatst kon Bart het voelen, leuk! Rechts zie je het pakketje dat ik afgelopen week ontving van Dr. Hauschka. Ik ben van plan om hem binnenkort te reviewen, maar zo aan het einde van de zwangerschap is dat een beetje lastig te plannen natuurlijk. 
Afgelopen week ging ik samen met mijn zusje nog even naar Duitsland. Ik werd door sommige mensen voor gek verklaard, want ‘dat doe je toch niet als je 37 weken zwanger bent’, maar ik was op zo’n 10 minuten afstand van het ziekenhuis in Enschede. Ik zag het probleem dus niet zo. Natuurlijk gingen we even naar DM en daarna kochten we wat lekkers voor onderweg. 
Ik had nog een controle bij de verloskundig en ik stond binnen vijf minuten weer buiten, want alles gaat nog steeds prima met mij en de baby. 
Onder het mom van, nu kan het nog, gingen we even naar Intratuin. Ik hou van die winkel, zeker als het vol staat met kerstspulletjes, zo leuk! 
Veel dagen zien er de laatste tijd voor vooral zo uit hoor. Ik slaap lekker uit, ik ontbijt (deze cruesli is echt te lekker trouwens, ik kocht hem bij de Lidl) en ik breng best veel tijd door op de bank. Zeker toen de baby zo in mijn ribben duwde lag ik regelmatig op de bank, want zitten ging na een tijdje pijn doen. 
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan via Instagram 🙂
Hoe was jouw week? 

20 gedachten over “DAGBOEKJE #80

 1. Wendy schreef:

  Ik wil binnenkort ook even lekker door de Intratuin lopen. Zo gezellig altijd zo tegen de decembermaand aan. Alleen had ik pas het idee dat ze een hele andere indeling gingen maken en die was op het eerste oog veel minder sfeervol. We zullen het zien.

 2. Mayara Esther schreef:

  Ooh spannend, nog twee weekjes en dan is ze er al! En ach ja jho, zolang je het zelf aankan moet je de mening van anderen maar negeren. Iedereen heeft altijd wat te zeggen over andermans leven.

 3. Julia schreef:

  bij de DM hebben ze inderdaad zulke leuke producten!
  Goed om te horen hoe het met je zwangerschap gaat 😉
  en vooral ook fijn om te horen dat het zo goed gaat met jou en de baby <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.