WIN EEN SLEEK PALETTE NAAR KEUZE

Sinds afgelopen week heb ik 750 Bloglovin’ volgers, en daarvoor wil ik jullie bedanken! Omdat ik het zo’n mooie mijlpaal vind, besloot ik een winactie te organiseren, waarbij je een Sleek palette naar keuze kunt winnen. Zelf kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag het Au Natural palette en ik gebruik hem nog steeds heel veel, dus dit leek me voor jullie ook een erg leuk cadeautje.

Wat moet je doen om kans te maken?
– Volg mij via Bloglovin en like dit artikel
– Laat een reactie achter en vertel wat je hebt gedaan om kans te maken
Wat kun je doen om meer kans te maken?
– Like mijn Facebookpagina
– Volg mij via Instagram
– Volg mij via Twitter en plaats de volgende tweet: ‘Ik maak kans op een Sleek palette via www.madebymalou.nl’
Je kunt meedoen tot en met zondag 19 oktober, daarna neem ik contact op met de winnaar. 

56 gedachten over “WIN EEN SLEEK PALETTE NAAR KEUZE

 1. Anoniem schreef:

  Leuk, zelf heb ik nog geen sleek pallet dus heb ik iets van veras me maar.
  Volg je al een tijdje op bloglovin & like, volg nu ook via fb

 2. Rebecca schreef:

  Yaaay! Gefeliciteerd met de vele volgers 🙂 Ik was er al één van en heb ook het bericht geliked. Ik volg je op insta & eigenlijk heb ik geen idee welk palette ik zou willen.. Denk ook het Au naturel palette omdat de kleuren daar van prachtig zijn. Heb nog helemaal geen ervaring met sleek.

 3. Judith schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd met je 750 volgers: op naar de 1000. 🙂 Ik doe graag mee, omdat ik al lange tijd benieuwd ben naar de Sleek palette. Ik likede je al op Facebook, heb je gevolgd op Instagram (@juudparapluut) en heb de tweet gestuurd @judithblogtsolo. Daarnaast heb ik de dingen gedaan, die ik moest doen (volgde je al op bloglovin). 😀

 4. Mariëlle M. schreef:

  Wauw gefeliciteerd, hoe gaaf is het om zoveel volgers te hebben! Ik doe ook graag mee aan je winactie want Sleek is gewoon geweldig! Ik zou nog graag het au natural palette willen hebben! Ik heb de verplichte stappen gedaan en ik volg je nu op Instagram (gekopmakeup). Fijn weekend! Liefs Mariëlle

 5. Sarah schreef:

  Gefeliciteerd met je 750 volgers 😀 echt heel tof. Ik doe mee met deze winactie, ik gebruik m'n Sleek face form palette elke dag en ze hebben nog veel meer mooie paletten! vooral de blush paletten vind ik héél mooi. Ik volgde je al op bloglovin/fb/instagram/twitter en ik like dit bericht en heb die tweet getweet! good luck allemaal 🙂

 6. Nortfhlix NL schreef:

  Gefeliciteerd met je enorme aantal volgers! Ik hoop ze ooit ook te halen, maar jij bent al VEEL langer bezig, natuurlijk!
  Ik volg je via Bloglovin en heb ook op het hartje gedrukt om te liken!

 7. Cheyenne Jansen schreef:

  Gefeliciteerd met je volgers ! Super goed. Ik heb nog geen sleek pallette, maar ik wil wel al heel lang het oh so special pallette en het au natural pallette vind ik ook gaaf. Ik heb alle dingen gedaan onder mijn volledige naam

  Groetjes,

  Cheyenne

 8. Lizzy schreef:

  Wat goed zeg, 750 volgers! Gefeliciteerd! 🙂 Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked. Als extra volg ik je op Twitter, heb de tweet geplaatst en ik volg je op Instagram! Ik heb nog geen palette van Sleek, dus het lijkt me enorm gaaf om te winnen! Mail: info@trendlish.nl.

 9. Manon Manoontje schreef:

  Gefeliciteerd met de 750 volgers! Dat gaat lekker! Zelf volg ik je op bloglovin en facebook, zodat ik niets mis van de posts 🙂 Ik vind ze altijd erg leuk om te lezen, zeker omdat ik zelf ook zwanger ben en erg van jouw post kan genieten. Daarnaast vind ik reviews altijd leuk om te lezen. Make-up is altijd welkom en als je je eigen kleuren kunt samenstellen is het extra leuk!

 10. Bertine schreef:

  wat veel volgers, gefeli! ik doe graag mee. ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel een like gegeven! ook volgde ik je al op facebook en sinds vandaag op instagram!

 11. Lucie R. schreef:

  Gefeliciteerd Malou! Er zullen vast nog veel volgers bijkomen, want ik heb dit heugelijke bericht van jou gedeeld op FB, Twitter, Google+, Pinterest en overal waar ik nog meer op kon klikken! 😉 Ik wens jou veel moois!

 12. Rachel Kromdijk schreef:

  Wat leuk meid ik maak graag kans op zo'n prachtig palette! Ik kan er weer veel looks mee gaan maken! Ik volgde je al bijna overal op dus ik waag zeker een kans meid liefs, mijn naam is overal Rachelkromdijk op 🙂

 13. Lin schreef:

  Alweer 750+ volgers, gefeliciteerd! En wat een gave winactie! Ik doe dan ook graag mee en maak graag kans op het I-Divine Oh So Special Palette.
  Ik volg je op BL en FB en heb het bericht geliket.

 14. Nancy van Heck schreef:

  Mooie actie ik doe erg graag mee ik volg je al een lange tijd via bloglovin en op facebook volg ik je ook al een tijd.
  Ik heb het bericht op facebook geliked en gedeeld.
  Ik zou het erg fijn vinden als ik deze mooie make-up kan en mag winnen want deze make-up is niet bij mij in de buurt te krijgen.

 15. Ilse Prins schreef:

  Wauw!!! Superleuk wat veel volgers!! En terrecht hoor! ik volg je nu al een poosje, en heb er al best veel handige tips van gehad… Ik doe graag mee met jou winactie voor een kans op 1 van pallette's. Ik volg je op fb en bloglovin! … Groetjes ilse, wiefiej@hotmail.com

 16. Manon schreef:

  Geliked op facebook, volg je op insta en twitter en getweet natuurlijk!
  Ben zelf heel erg van natural looks creëren met oogschaduw. Lijkt me heel gaaf om dat met zon gewonnen setje te kunnen doen en natuurlijk reviewen

 17. melissa1984 schreef:

  Gefeliciteerd; wat een aantal! Ga zo door! Ik doe graag mee met je leuke winactie. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com). PS: heb ook bericht geliked

 18. Jonne schreef:

  Gefeliciteerd met je volgers en Wouw super toffe winactie! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb alles gedaan wat moest en ook volg ik je op instagram en facebook.
  En nu maar hopen, succes iedereen
  Liefs.
  Jonne

 19. Janine schreef:

  Heyhey Malou,

  Gefeliciteerd met je Bloglovin volgers, Ik verwacht dat je binnenkort
  weer groot word verrast met meer en meer volgers. Ik weet het zeker!
  leuk dat je ons wilt bedanken met een leuke winactie. Ik hou erg
  van Beauty producten daar kan Sleek niet aan ontbreken. Ik zou graag
  " vintage romance" toevoegen aan mijn stash. Volgens mij
  is dit palette geschikt voor de herfst dagen. Ik heb zelf
  paars haar en deze palette heeft mooie paarse en prachtige gouden tinten. I love it <3
  ik zou zonder twijfel dit palette willen winnen. Ik zou graag looks willen maken met deze
  verschillende kleuren. Dit Palette maakt me extreem gelukkig als ik er na kijk. Helaas, Niet
  in mijn stash. Dit is mijn kans!

  Ik volg je op Bloglovin en liked artikel met liefde
  Ik liked je Facebookpagina onder de naam : Janine Wooshy
  Ik volg je op Instagram onder de naam : @OMGitsWOOSHY
  Ik volg je op Twitter (@OMGitsWOOSHY) Mijn tweet:https://twitter.com/OMGitsWOOSHY/status/520990126739308544

  Succes met je blog!

  Liefs

  Janine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.