DAGBOEKJE #87

Afgelopen week stond natuurlijk vooral in het teken van Kerst. Het was mijn eerste Kerst als moeder, en dat was wel anders dan andere jaren. We moeten nu natuurlijk continu rekening houden met Nomi, maar gelukkig ging het allemaal heel goed. 

Vorige week maandag was Nomi 6 weken oud. In het weekend daarvoor kregen we van mijn tante een kinderstoel en daar heeft Nomi heel even ingezeten. Het verbaasde me dat ze al best goed rechtop bleef zitten!
Ik ontving mijn eerste Prettybox, heel leuk! En we gingen met zijn drietjes kerstboodschappen halen.
Woensdag overdag deed ik niet zoveel, en aan het einde van de middag ging ik me omkleden en opmaken. Ik heb de laatste tijd weinig make-up gebruikt, dus dat was wel weer eens leuk. 
Op kerstavond gingen we naar mijn tante, waar we traditioneel pannenkoeken aten. 
Op eerste kerstdag gingen we naar Barts ouders. Nomi heeft daar een hele tijd liggen slapen en ’s avonds na de voeding viel ze zo weer in slaap. Zal wel door alle nieuwe indrukken komen, want normaal is ze niet zo’n slaapkopje. Nomi droeg een hele schattig jurkje van de Babydump en ik ging voor een jurkje van Josh V.
Op tweede kerstdag gingen we naar mijn ouders. We wandelden een stukje (of nou ja, stuk. Mijn vader had de route bedacht en dat was iets verder dan ik had verwacht. Gelukkig besloot ik op het laatste moment toch om geen hakken aan te doen) en daarna gingen we even naar mijn oma.
Bij de thee aten we kerst m&m’s, die veel te lekker zijn! Ook keken we mijn eerste fotoalbum door en ik kwam tot de conclusie dat Nomi toch echt weinig op mij lijkt. 
Afgelopen weekend deden we niet zoveel. ’s Middags was Bart televisie aan het kijken, Nomi sliep en ik verveelde me een beetje. Daarom besloot ik een beautymiddagje te houden.
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “DAGBOEKJE #87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.