JARIG!

25 jaar geleden, op 30 december 1989, werd ik geboren. Dat betekent dus dat ik vandaag 25 ben geworden. Mijn eerste verjaardag als mama! Over Nomi’s geboorte weten jullie zo ongeveer alles al, maar wisten jullie de volgende dingetjes al over mijn eigen geboorte?

Op deze foto’s was ik ongeveer even oud als Nomi nu is

– Ik ben, net als Nomi, geboren met een keizersnee. Geen geplande, maar ik paste niet door mijn moeders bekken, dus het werd een spoedkeizersnede.
– Ik woog 3560 gram, 45 gram minder dan Nomi.
– Mijn moeder was 42 weken en 1 dag zwanger toen ik werd geboren, ik kwam dus 15 dagen te laat.
– Ik werd om 22.57 uur geboren.
– Ik had in het vruchtwater gepoept (lekker verhaal) en meteen na mijn geboorte werden mijn longen uitgezogen en kreeg ik wat zuurstof toegediend.
– Mijn moeder heeft alles van de zwangerschap en van mijn als baby (en kind) opgeschreven en dat boekje heb ik nu thuis. Ik heb het helemaal doorgelezen en het was echt heel leuk om te lezen, en te vergelijken met mijn eigen zwangerschap en Nomi’s eerste weken. 
– Qua zwangerschap en kraamperiode zijn er best veel overeenkomsten, maar qua uiterlijk erg weinig. Nomi lijkt toch het meeste op Bart.
– Ik sliep na 4 en een halve week door, Nomi na 5 en een halve week. 
Ik geef geen groot feest, maar er komen vandaag gewoon wat mensen langs. Voor jullie heb ik vanmiddag nog wel iets leuks, dus hou mijn blog in de gaten 🙂

33 gedachten over “JARIG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.