Dagboekje #207; Lenn alweer ziek, housewarming en gaatjes schieten

blog mama

Het ging ontzettend goed met Lenn sinds hij andere voeding kreeg.. Totdat hij ziek werd. Hij had bijna 40 graden koorts, maar gelukkig was hij na twee dagen alweer helemaal beter. Afgelopen vrijdag ging Bart en ik voor het eerst in tijden weer eens een avondje weg, naar een housewarming. En jullie hebben het gisteren al kunnen lezen; Nomi heeft oorbelletjes!

mama blog

Maandag was het hartstikke vies weer en we waren vooral binnen. Nomi was lekker aan het tekenen terwijl Lenn de kamer rond kroop en lekker speelde. Aan het einde van de middag gingen we even boodschappen doen en daarna zaten Nomi en Lenn samen in het autootje.

mamablog

Dinsdag gingen we even naar de stad, om onder andere naar de Action te gaan. Daar zag Nomi een emmertje met wat dingetjes erin van Frozen, en ze vroeg of ze die mocht hebben. Ik wilde al zo’n setje halen voor op de camping en ik was eigenlijk van plan om dat te doen als we de sleutel van de caravan hebben.. Maar ach, hij was afgeprijsd, Nomi vond hem heel leuk, dus we namen hem mee. ’s Middags wilde Nomi haar nagels in dezelfde kleur gelakt hebben als ik, en dat deed ik.

’s Avonds had Lenn opeens bijna 40 graden koorts en hij lag nog eventjes bij me. De volgende dag zag ik dat zijn oogje ontstoken was. Ik vroeg me af of zijn koorts daardoor zo hoog kon zijn, en ik belde de dokter maar eventjes. De assistente vond het ook wel erg hoog en we moesten even langskomen.

Toen we naar de dokter gingen was Lenns oog al iets minder dik. De huisarts keek Lenn helemaal na, en er werd niks gevonden. Waarschijnlijk was het een griepachtig virusje, maar voor de zekerheid moesten we de volgende even laten controleren of hij geen blaasontsteking had. Lenn bleef ondanks de koorts best vrolijk en hij keek zijn ogen uit in de supermarkt.

Aan het einde van de middag wilden we Bart ophalen van zijn werk, maar net toen ik de deur achter ons dichtdeed, was Bart er al. Toen besloten we maar even naar de speeltuin te gaan.

Donderdag moesten we dus weer naar de huisarts en ik wilde naar het inloopspreekuur op het consultatiebureau. Lenn bleek geen blaasontsteking te hebben, maar dat vermoeden had ik al omdat zijn koorts al een heel eind gezakt was. Op het consultatiebureau bleek hij eindelijk weer iets gegroeid te zijn. Nomi was ondertussen bij mijn schoonmoeder, en het was wel heel fijn dat ik haar niet overal mee naartoe hoefde te nemen.

housewarming

Vrijdag was Lenn weer helemaal beter. Overdag deden we eigenlijk niks bijzonders, en ’s avonds hadden Bart en ik een housewarming. Mijn moeder paste op, en we waren voor het eerst in tijden weer een avondje weg. Het was hartstikke gezellig en heerlijk om even een avondje weg te zijn!

Zaterdag mocht Nomi eindelijk haar oorbelletjes! Ze was dolenthousiast, maar op het moment dat ze op de stoel zat vond ze het toch wel spannend. Ze huilde even, maar het was al snel weer over. Sindsdien laat ze aan iedereen die ze kent vol trots haar oorbelletjes zien.

Zondagochtend gingen we naar Barts oma en ’s middags ging ik even in mijn eentje shoppen. Meestal vind ik niks leuks als ik echt op zoek ben, maar deze keer kwam ik met 3 shirtjes thuis!

2 gedachten over “Dagboekje #207; Lenn alweer ziek, housewarming en gaatjes schieten

  1. Sylvia schreef:

    Wat een leuke week. Vooral dat Nomi nu eindelijk haar lang verwachte oorbelletjes heeft. Jammer dat Lenn weer ziekjes was maar gelukkig relatief snel weer beter.Fijne week weer gewenst

  2. Fleur schreef:

    Wat schattig die oorbelletjes. Schoten ze allebei de oren in 1 keer? Dat deden ze bij mijn dochter en daar was ik achteraf wel blij om, anders had ze waarschijnlijk het bij een oor gelaten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.