DAGBOEKJE #93

Een tijdje geleden nam ik me voor om wat meer vooruit te werken, maar tot nu doe lukt dat nog absoluut niet. Ik vind het veel fijner om artikelen te schrijven als er al een aantal klaarstaan, dus ik blijf het proberen. Afgelopen week kwam ik weinig toe aan bloggen. Nomi sliep weinig en vroeg veel aandacht, dus dan blijft er weinig tijd over om artikelen te schrijven. Vorige week ontdekte ik de draagdoek en dat werkt perfect als ze onrustig is. Ook het wipstoeltje vindt ze erg leuk. 

Dinsdag moesten we weer naar het consultatiebureau. Nomi kreeg haar tweede vaccinaties en daardoor was ze ’s middags niet zo lekker. Uiteindelijk viel ze bij mij in slaap, en moest ik dus op de bank blijven liggen. Gelukkig stond de laptop naast me en kon ik series kijken. 
Afgelopen week zette ik een winactie online, waarbij je een W7 palette kunt winnen. Ik zette deze winactie online, omdat mijn blog maandag drie jaar bestond. Ook doe ik mee aan Project Positief op Instagram, en ik plaatste onder andere deze foto.
Woensdag kocht ik een draagdoek en ik probeerde hem meteen even uit. Nomi vindt het heerlijk, en ik ook! Ook buiten gaat het prima, maar mensen vinden het nog wel erg bijzonder hier, haha. 
’s Avonds ligt Nomi regelmatig zo bij me, na het avondeten heeft ze een beetje een huiluurtje. 
Dit gebeurde vrijdag. Guusje sprong op de bank terwijl Nomi bij me lag, en ik zei ‘kom maar’. Dat deed ze dus, en toen stond ze bovenop Nomi (die er niks van merkte, ze sliep gewoon door). Zaterdag gingen we naar mijn ouders en nadat ik Nomi gevoed had, dronk ik een wijntje. 
Gisteren hadden we echt een luie zondag. Aan het begin van de middag wandelden we een stukje, en daarna viel Nomi bij Bart in slaap. De hele week heeft ze nauwelijks geslapen, maar dat heeft ze gisteren allemaal ingehaald.
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “DAGBOEKJE #93

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.