SHOPLOGJE

Ik ken maar weinig vrouwen die niet van shoppen houden, en zelf vind ik het ook heerlijk. Ik vind het erg leuk om een middagje te gaan winkelen, maar ook online shoppen hoort bij mijn hobby’s. Ik bestelde laatst weer een paar leuke dingen, en daarom heb ik weer een shoplogje voor jullie. 

Dit shirtje bestelde ik omdat ik de tekst zo leuk vind. Hij is van Object en kost € 19,95. 
Van dit soort shirtjes heb je er nooit teveel, toch? Ik draag ze heel veel, bijvoorbeeld onder mijn kleding of onder een vestje. Ik vind de kleur erg leuk, een keer iets anders dan een zwart hemdje (daar ligt mijn kast echt vol mee). Hij is van het merk Enjoy en kost € 6,73.
Vila is een van mijn favoriete kledingmerken en ook deze keer bestelde ik weer iets van dit merk. Dit shirtje kost € 16,95.
Dit soort truien draag ik thuis heel veel. Ze zijn lekker warm en ze zitten lekker, dus ideaal voor ’s avonds op de bank. Deze is van Only en kost maar € 9,98.
Deze trui bestelde ik voor Bart. Normaal gesproken draagt hij bijna altijd hetzelfde soort truien, terwijl hem dit ook heel leuk staat. Hij is van Jack and Jones en ik bestelde hem voor € 17,48. Sinds hij hem heeft, woont hij echt in deze trui. 
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje
– Shoplogje

19 gedachten over “SHOPLOGJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.