De leukste jurkjes voor deze lente

jurkjes lente

Na het winterse weer van de laatste tijd ben ik echt wel toe aan de lente. Ik ben nu wel een beetje klaar met de kou en de dikke truien en ik kan niet wachten totdat het wat warmer wordt. Om alvast een beetje in de lente sfeer te komen, besloot ik op zoek te gaan naar wat leuke kinderjurkjes voor aankomende lente en ik ben een aantal hele leuke exemplaren tegengekomen.

Ik bezocht verschillende webshops en deze keer zag ik erg veel leuks bij OTTO. Deze webshop verkoopt veel verschillende merken en de keuze is erg ruim, dus iedereen kan er wel slagen.

Kidsworld

Kidsworld is een merk dat ik eigenlijk nog niet zo goed ken, maar het merk heeft ontzettend leuke kinderkleding. Naast jurkjes hebben ze nog veel meer, zoals t-shirts met leuke printjes en hele stoere truien. Deze keer keek ik vooral naar jurkjes en deze drie jurkjes zijn mijn favorieten. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 92/98 tot en met maat 140/146 en ze kosten € 19,99 per stuk.

Noppies

Noppies is al heel lang een van mijn favoriete merken. Ik ben gek op de babycollectie en toen Nomi, Lenn en Elena baby’s waren, droegen ze regelmatig kleertjes van Noppies. Ook voor grotere kinderen heeft dit merk hele leuke kleertjes. Het lichtroze jurkje links is perfect voor wat koudere lentedagen. Dit jurkje kost € 29,99. De overgooier in het midden vind ik ontzettend leuk, maar helaas vindt Nomi dat niks. Dus misschien moet ik hem maar voor Elena bestellen.  Hij kost € 44,99. De blauwe jurk is gemaakt van sweatstof en dat maakt dit het perfecte jurkje voor wanneer je twijfelt of het warm genoeg is voor korte mouwen. Je betaalt er € 29,99 voor.

Arizona

Het merk Arizona helemaal nieuw voor mij, waarschijnlijk doordat het merk begint bij maat 128. Daar past Nomi nu bijna in, dus ik besloot eens een kijkje te nemen. En wat heeft dit merk leuke jurkjes zeg! De jurk links is voor nu eigenlijk al wel geschikt en kost € 29,99. De andere twee zijn lekker zomers. De lichtblauwe kost € 34,99 en de donkerblauwe € 29,99.

Garcia

En als laatste; een paar jurkjes van het merk Garcia. De eerste is weer bedoeld voor wat grotere kinderen, ook deze is te koop vanaf maat 128. Je betaalt er € 49,99 voor. De andere twee zijn verkrijgbaar in wat kleinere maatjes. De donkerblauwe kost € 22,99 en de roze met de bloemetjes kost € 29,99.

Hebben jullie al kleding geshopt voor de lente?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.