Inspiratie voor winteroutfits voor jongens

winteroutfits

Brr, wat is het koud zeg! Het voelt echt als winter en daar hoort natuurlijk warme kleding bij. Lenn is echt een koukleum, dus ik kleed hem altijd lekker warm aan. Hij heeft een groeispurtje gehad en daardoor past lang niet al zijn kleding meer, dus ik ging op zoek naar wat leuke winteroutfits voor jongens. Kijk je mee?

Op de foto bovenaan zie je een trui van Name It, die € 16,99 kost. De broek is van Pontus Kinderkleding en die is afgeprijsd, op dit moment betaal je er maar € 17,00 voor. De muts is weer van Name It en kost € 13,99.

Een blouse met skinny jeans

geblokt overhemd kind

Blouses zijn perfect voor de winter, omdat je er lekker iets warms onder kan doen. Een longsleeve bijvoorbeeld. Bij blouses vind ik een skinny jeans altijd erg leuk staan en deze outfit zou perfect zijn voor Lenn. Hij is namelijk gek op blouses! Deze blouse is van LIKE FLO en kost € 49,95. De longsleeve is van Retour Denim en kost € 34,95. De spijkerbroek is van het merk Name It en hiervoor betaal je € 22,99.

Lekkere warme gitarentrui

jongens trui

Hoe stoer is deze trui? Hij is echt helemaal mijn smaak, dus ik moest hem echt even met jullie delen. Hij is van het merk Someone en hij is te koop voor € 29,95. Grijze broeken staan bijna overal wel leuk bij en daarom besloot ik de trui te combineren met deze grijze broek van Tygo & Vito. Hij kost € 39,95. De sjaal is van Quapi en hiervoor betaal je € 39,95.

IJsbeertjes!

dikke jas

En dit is de laatste outfit voor deze keer. Ik werd meteen verliefd op de trui met de ijsberen, perfect voor de winter! Hij is van Name It en hij kost € 14,99. De spijkerbroek is van Koko Noko en deze kost € 27,99. Met dit weer is een lekkere warme winterjas ook geen overbodige luxe. Deze winterjas is van Noppies en hij is te koop voor € 58,49.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.