Quapi, AliExpress en H&M shoplogje

quapi aliexpress

Nadat ik laatst de kledingkasten van de kinderen even door keek, kwam ik erachter dat er nog behoorlijk veel te kleine kleertjes in hun kasten lagen. Bij Lenn kwam ik nog zomerkleding in maat 86 tegen, en dat is nu toch echt wel te klein. Tijd om te shoppen dus! Vandaag laat ik jullie hun nieuwe kleding van Quapi, AliExpress en H&M zien.

Quapi newborn Voor Elena

quapi newborn

Ik ben gek op luipaardprintjes en Quapi heeft zulke leuke dingen met die print! Voor Elena ging ik alvast voor maat 62, want dat past gewoon al bijna! Deze items komen uit de newborn collectie, die gaat van maat 50 tot en met maat 68.

En een shirtje van H&M

t-shirt baby h&m

Dit shirtje zag ik op de site van H&M en voor € 2,99 kon ik het niet laten om hem te bestellen! Het is maat 62/68 en ik heb het idee dat hij vrij ruim valt, maar daar groeit ze deze lente of zomer vast wel in.

Quapi voor Nomi

quapi jumpsuit

De zomercollectie van Quapi is echt zo leuk! Het jurkje links is perfect voor als het hoogzomer is en de jumpsuit heeft ze laatst al aangehad. Voor Nomi is het vrij snel t-shirtjesweer, ze heeft het namelijk altijd warm. Quapi staat bij Nomi altijd ontzettend leuk. De pasvorm zat al erg goed bij haar toen ze nog wat dunner was (toen ze 2 was, woog ze echt bijna niks) maar inmiddels is ze lekker gemiddeld en het staat haar nog steeds erg goed!

quapi luipaard

Ook voor Nomi vind ik luipaardprintjes heel erg leuk. Quapi heeft hier ook een heel leuk jurkje van, maar toen ik die laatst wilde bestellen, was hij helaas al uitverkocht in haar maat. Maar wie weet komt hij nog weer binnen! Het rokje vind ik ook erg leuk en het staat lekker zomers met het witte t-shirt erbij.

Quapi voor Lenn

quapi boys

Ik was nog niet zo heel erg bekend met de jongenskleding van Quapi, maar voor Lenn hebben ze ook ontzettend leuke dingen. Deze shirtjes zijn allebei goed te combineren met het broekje en ook bij Lenn zit Quapi als gegoten!

En een shirtje van AliExpress

aliexpress t-shirt

Dit shirtje kwam ik tegen op AliExpress en ik kon het niet laten om het te bestellen. Hij draagt nu meestal maat 98 en ik bestelde maat 100 voor Lenn, wat prima past. Het is wel een heel dun stofje (dat is wel vaker zo bij AliExpress kleding), dus ik vrees dat hij niet zo heel lang mee zal gaan. Bij Lenn gaat er namelijk nog wel eens iets kapot…

Zomerjasjes van AliExpress

aliexpress zomerjas

Toen ik verder keek op AliExpress, zag ik dit jasje met koala’s. Ik liet hem Lenn zien en hij was meteen enthousiast. Toen dacht ik, misschien hebben ze ook wel wat leuks voor Nomi. En ja hoor, ik vond een jas met eenhoorns. Dat vond Nomi natuurlijk geweldig!

2 gedachten over “Quapi, AliExpress en H&M shoplogje

  1. Malons7628 schreef:

    Wat leuk die kleertjes voor de meisjes? en voor Lenn ook. Ik ken het merk niet, maar hun kleertjes zijn erg leuk! Toch maar even een kijkje nemen.

  2. Nicky schreef:

    Leuke aankoopjes! De Quapi newborn kleding voor Elena zijn echt heel leuk, alleen ben ik persoonlijk geen groot fan van dierenprintjes bij mijn kinderen of mezelf, wat dat betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.