De leukste zomercollecties voor meisjes

zomercollecties

De zomercollecties druppelen weer binnen en als ik ze zie, krijg ik meteen zin in de zomer. In de winkels en webshops zie je veel vrolijke kleurtjes, leuke printjes, et cetera. Dierenprintjes blijven in de mode (yes!) en je ziet veel kleding met teksten erop. Ik heb al lekker rondgekeken en ik zag heel veel leuks. Vandaag deel ik een paar leuke collecties met jullie, die je zeker niet over moet slaan!

O’Chill

zomercollectie o'chill

O’Chill is een merk dat ik nog niet zo heel lang ken, maar ik ben blij dat ik het tegen ben gekomen. O’Chill heeft namelijk ontzettend leuke kleding en ik ben vooral helemaal fan van de meisjescollectie. Ze verkopen leuke jurkjes, rokjes, shirtjes, et cetera. In de zomercollectie van O Chill zie je veel felle kleuren, daar word je toch helemaal vrolijk van?

Name It

zomercollectie name it

Kijk nou, hoe schattig is dit jurkje? Hij is zowel te koop in baby/peuter maatjes (80 tot en met 110) als in maten voor grotere kinderen (116 tot en met 152), dus je kunt er ook erg goed mee twinnen! Verder ben ik altijd groot fan van de shirtjes van Name It. Lenn heeft er een aantal in zijn kast hangen, maar ook voor meiden zijn ze heel erg leuk!

Quapi

zomercollectie quapi

De collecties van Quapi vallen me eigenlijk nooit tegen. Nomi is gek op de jurkjes van Quapi en ook voor Lenn en Elena kan ik er heel goed slagen. Inmiddels is de eerste levering van Quapi te koop en binnenkort zal de collectie worden uitgebreid.

Kidz Art

zomercollectie kidz art

En de laatste collectie die ik met jullie wil delen, is die van Kidz Art. Dit merk is echt even anders dan anders en ook gewoon ontzettend mooi. Je zult niet snel een soortgelijk item vinden bij andere merken, want Kidz Art heeft echt een unieke stijl!

Welke collectie vind jij het leukst? En heb je al dingen geshopt uit de zomercollecties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.