Shoplogje; Tuunte en Schattigebabykleertjes.nl

Het lijkt wel alsof mijn kinderen groeien door zonlicht, want opeens schieten ze alle drie de lucht in. Nomi is helemaal niet bij te benen qua groei, inmiddels is maat 116 al bijna te klein. En dat terwijl ze eerst altijd zo klein was. Ook Lenn en Elena zijn gegroeid en daarom was het weer tijd om te gaan shoppen!

Dit kocht ik bij Tuunte

Dit setje koos ik uit voor Elena. Het is van het merk Bakkaboe, een merk dat ik voor Nomi ook vaak kocht toen ze kleiner was. Ze hebben momenteel een hele leuke collectie met onder andere hele schattige jurkjes. Maar aangezien Elena nog kruipt is dat even niet zo handig en daarom ging ik voor een broekje met een shirtje. Het shirtje en het broekje kosten allebei € 6,99.

Ja hoor, nog een panterprintje, en dat is nog niet de laatste van dit artikel haha. Nomi is net als ik gek op panterprintjes en dit jurkje vindt ze geweldig. Deze items zijn van het merk Persival. Voor het jurkje betaal je € 14,99 en voor de legging € 7,99.

Ik vind de huidige jongenscollectie bij Tuunte echt heel erg leuk. Het kost me wel eens moeite om leuke kleding te vinden voor Lenn, maar bij Tuunte kon ik heel erg goed slagen en ik was geneigd om nog veel meer te nemen. Ik ging voor twee items van Unlocked. Ik koos voor een korte broek zonder knoop, want Lenn weigert om zelf knopen dicht te doen en als het aan hem ligt, loopt hij de hele dag met zijn broek halverwege zijn kont omdat hij de knoop niet dicht doet. Dit broekje kost € 19,99 en het shirt kost € 12,99.

Mijn bestelling bij Schattigebabykleertjes.nl

Verder plaatste ik een bestelling bij Schattigebabykleertjes.nl. Ze hebben daar ontzettend veel keuze, dus ik kan er eigenlijk altijd wel slagen. Voor Elena bestelde ik dit shirtje van Quapi, die € 18,99 kost. Verder bestelde ik voor haar een haarbandje voor slechts € 0,98. Veel te leuk om niet mee te bestellen, dacht ik!

‘Wie bestelt er nou een winterjas in april?’ Nou, ik! Ik zag deze afgeprijsde winterjas en Nomi en ik vonden hem allebei meteen heel erg leuk. Volgende winter past ze waarschijnlijk niet meer in de winterjassen van afgelopen winter, dus ze zal toch een nieuwe jas nodig hebben. De jas is van het merk Blue Seven en kost nu maar € 23,59.

Nomi is gek op jurkjes en veel van haar jurkjes van vorig jaar komen nog maar net over haar billen; tijd voor iets nieuws dus! Ik vond weer iets leuks van Quapi en gelukkig vond ze hem zelf ook heel erg leuk. Deze jurk kost € 39,99 en Nomi heeft hiervan inmiddels al maat 122/128! De andere jurk koos ze zelf uit. Deze is van Blue Seven en kost € 14,99.

Lenn begint eindelijk uit maat 92 te groeien haha. Vorig jaar was maat 98/104 hem echt nog iets te groot, maar nu past het eindelijk. Lenn heeft de laatste tijd ook een duidelijke eigen smaak en hij wil niet zomaar alles aan, dus ik keek samen met hem naar kleding. Hij was meteen helemaal weg van het voetbalsetje. Deze is van Blue Seven en kost als setje € 17,99. Het t-shirt is van Name It en kost € 9,53. En ik bestelde nog maar een broek zonder knoop. Deze is van Dirkje en kost € 17,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.