De leukste originele carnavalsoutfits (met winactie!)

mad hatter kostuum carnaval

Carnaval komt eraan en aangezien mijn kinderen gek zijn op verkleden, is dit feest perfect voor ze. En ik dacht, laat ik eens op zoek gaan naar een carnavalsoutfit die niet zo standaard is. Dus geen Elsa of prinses, want daar loopt de halve klas al mee. Ik kwam wat leuke dingen tegen en die deel ik vandaag met jullie. En ik mag één van jullie blij maken met een nieuwe outfit voor carnaval!

Mad Hatter

mad hatter kostuum carnaval

Voor de Alice in Wonderland fans is dit Mad Hatter kostuum perfect! Zelf vind ik hem ook helemaal geweldig, maar helaas is hij nog te groot voor Nomi en Lenn. Maar ik ga hem zeker onthouden voor de toekomst!

Hippie

hippie carnaval kind

Ik vind hippiekostuums voor kinderen zo leuk! Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen; pakken, jurken, shirts, accessoires, et cetera.

Papegaai

papegaai carnaval

Ook dierenoutfits zijn hartstikke gaaf. Lenn ging vorig jaar verkleed als dino naar de peuterspeelzaal en daar was hij het enige dier. Best een originele outfit dus, net als deze papegaai!

Vampier

vampier kind carnaval

Misschien een beetje te eng voor sommige kinderen, maar wel hartstikke tof; verkleed gaan als vampier! Voor stoere meiden is er onder andere deze jurk en met een beetje schmink erbij lijkt je kind nog meer op een vampier. En zo’n kostuum kun je met Halloween zo weer opnieuw gebruiken!

Terug in de tijd

jaren '40 jurk

Ook terug gaan in de tijd is lekker origineel. Je kunt zelf een periode kiezen, dit is bijvoorbeeld een jaren ’40 jurkje. Maar ook de jaren ’20, ’50 of ’80 zijn hartstikke leuk voor carnaval! Of trek je kind je eigen oude kinderkleding aan, en laat ze bijvoorbeeld als 90’s kid carnaval vieren!

Winnen!

Heb je al een carnavalsoutfit op het oog? Voor je kind, of misschien wel voor jezelf? Eén van jullie mag lekker gaan shoppen, ik mag namelijk € 30,00 shoptegoed van Carnavalskleding.nl weggeven! Daarvoor doe je het volgende:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt welke outfit je zou willen winnen
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter
 • Voor extra kans tag je een vriend(in) onder het Facebookbericht. Hoe meer mensen je tagt, hoe groter je winkans wordt!

De winactie duurt 1 week, daarna neem ik contact op met de winnaar.

28 gedachten over “De leukste originele carnavalsoutfits (met winactie!)

 1. Claudia schreef:

  We kijken er al weken naar uit, heerlijk gek doen en feesten tijdens carnaval. Ik ga er nog intenser van genieten, omdat mijn vader in Okt plotseling is overleden. Hij had niks liever gehad dat wij een gave carnaval zou hebben. Hij heeft altijd aangegeven geniet en maak van het leven een groot feest van.

  Voor deze zouden we gaan. 

  https://www.carnavalskleding.nl/pluche-aap-jumpsuit/

  https://www.carnavalskleding.nl/diva-kostuum-satijn-goud/

 2. Lynn Mahieu schreef:

  Ik ga verkleed als een boerin met mijn 2 boerderij diertjes. Voor mijn oudste zoek ik nog een leuk dierenpakje dus dat zou ik hier graag mee uitkiezen ?

 3. Marian B schreef:

  Hier wordt geen carnaval gevierd. Al lijkt het me wel leuk om eens mee te maken.
  Ik waag graag een kansje voor mijn dochter. Zij is momenteel dol op verkleden, hele rollenspelen draait ze af. Een nieuw kostuum/pak of jurk zal ze geweldig vinden.

 4. Sophie schreef:

  Ik ga voor het eerst carnavallen en vind het toch een beetje spannend… Welke outfit doe ik aan, wat is leuk, wat doen anderen?
  Ik zag op deze site een heleboel leuke outfits, maar als ik de gelukkige winnaar ben ga ik voor de piraat vrouw kapitein of de politie jurk.

 5. Jolijn kools schreef:

  Oh mijn dochters van 7 en 6 zijn dol op rollenspellen en verkleden dus carnaval is voor hun 1 groot feest. Ze spelen hier elke dag wel vader en moedertje of juffrouwtje Zo schattig om te zien !!! Ik denk dat een politiejurkje echt wel bij hun in de smaak zal vallen ! We hebben een reactie achter gelaten op je facebook en hier heb ik vriendinnen in getagd (jolijn koolske) en we volgen je op instagram (jolijnjolijn18) Kijk deze zou echt heel cool zijn 🙂 https://www.carnavalskleding.nl/kleine-politie-agente-hulpje/

 6. Sharon v Bregt schreef:

  Mijn zoontje vindt het erg leuk om te verkleden en zijn 2 grotere zussen ook. Nu wil het zo zijn dat we heel wat prinsessenjurken hebben maar helaas niet echt een stoerverkleedpak. Dus meestal komen er 3 prinsessen naar beneden, hihi. Hij is helemaal gek van ninja’s dus ik zou hem zo ontzettend blij maken wanneer ik een ninja pak voor hem zou mogen winnen. En dan kan hij gelijk zijn prinsessenzussen beschermen!

 7. Will schreef:

  Het jaren veertig jurkje vind ik de leukste.
  Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter.
  Wat zal haar dit leuk staan.
  Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen ondanks dat.

 8. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe erg graag mee, vind het outfit van Mad Hatter kostuum erg leuk voor mijn zoon ??.

  Erg leuke winactie ??

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.