Nomi en Lenns nieuwe winterjassen van Lief! Lifestyle

winterjassen

Nomi is in het afgelopen jaar zo hard gegroeid dat ze echt niet meer in haar winterjas van vorig jaar past. En dat terwijl de winterjas die ik vorig jaar voor haar kocht nog best ruim zat. Maar goed, ze was dus we toe aan een nieuwe. Lenn past nog net in zijn jas van vorig jaar. Die mag hij voorlopig aan naar de peuterspeelzaal, totdat hij echt te klein is. Van Lief ontvingen Nomi en Lenn allebei een hele leuke winterjas en vandaag laat ik ze aan jullie zien.

De nieuwe winterjassen van Lief! Lifestyle

lief lifestyle

Nomi is gek op roze, dus zij was meteen verliefd op deze winterjas. Lenn houdt vooral van blauw, maar vorig jaar had hij al een blauwe jas. Gelukkig vind hij deze donkergroene ook erg mooi! Ze zijn allebei lekker dik en heerlijk warm!

Nomi’s nieuwe jas

Wat is het als blogger toch handig om een dochter te hebben die het heel leuk vindt om op de foto te gaan! Terwijl ik van Lenn meestal foto’s maak als hij aan het spelen is, poseert Nomi meteen als ze de camera ziet. En dat is erg makkelijk als je een jas op de foto wil zetten!

jas stippen

De jas is felroze met stipjes. Hij heeft leuke details, zoals het hartje aan de voorkant en het roezeltje langs de capuchon. En ik vind roze altijd zo leuk staan bij Nomi!

Lenns nieuwe jas

jas jongens

Lenn is wat moeilijker op de foto te krijgen, hij is nogal beweeglijk. Maar goed, het is uiteindelijk (soort van) gelukt. Lenn heeft een kakikleurige parka. Lekker stoer en ik vind hem ontzettend leuk staan bij hem. Echt een grote jongens jas!

Beide jassen kosten normaal € 69,95, maar ze zijn momenteel in de aanbieding bij Wehkamp!

Heb jij al een winterjas voor je kind(eren)?

Deze jassen hebben we gekregen.

Een gedachte over “Nomi en Lenns nieuwe winterjassen van Lief! Lifestyle

  1. Kirsten schreef:

    Wat hebben ze allebei mooie jassen gekregen! Ze staan heel leuk. Grappig om te zien dat Nomi graag op de foto wil. Lenn staat er ook goed op hoor! Die kleur jas staat mooi bij zijn haartjes vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.