De nieuwste mode volgen of aandoen wat je zelf leuk vindt?

nieuwste mode

Gastartikel – Ben je gek op mode en winkelen? Dan is het voor jou wellicht interessant om de laatste modetrends nauwlettend in de gaten te houden. Of denk je juist, ik trek gewoon aan wat ik leuk vind en wat lekker zit? Het heeft allebei zijn voordelen en daar lees je in dit artikel meer over.

Hoe wil je overkomen op anderen?

Hoe je eruitziet, bepaalt voor een groot deel de eerste indruk van mensen. Als je wil laten zien dat je veel geeft om fashion, is het een voordeel dat het vaak goed overkomt als je je stijlvol kleedt. Wat je draagt en op welke manier je iets draagt, vertelt meer over jou als persoon. Maar met je kleding kun je natuurlijk ook laten zien dat je een lekkere eigenwijze eigen stijl hebt.

Wil je er graag hip uitzien?

Volg je altijd de nieuwste modetrends, dan loop je er altijd hip bij. Als je de trends op het gebied van mode nauwlettend in de gaten houdt en daarop inspeelt als je aan het winkelen bent, kun je items kopen die op dat moment helemaal in de mode zijn. Dat zorgt ervoor dat je nooit ouderwets bent, maar er juist altijd hip uitziet. Qua modetrends is er genoeg om te volgen. Denk bijvoorbeeld aan kleding, maar ook aan accessoires, sieraden en schoenen. Kortom: alles wat nodig is om jouw outfit trendy te maken.

Als je gek bent op de laatste trends, is het ook leuk om daar rekening mee te houden als je een cadeau voor iemand zoekt. Wil je je partner, broer, vader, neefje of mannelijke collega een cadeau geven? Neem dan eens een kijkje bij de laatste trends op het gebied van heren sneakers.

Waar wil je je tijd insteken?

Als je gek bent op mode, is het natuurlijk hartstikke leuk om regelmatig (online) te gaan winkelen of om je te verdiepen in de nieuwste modetrends. En als je je van tevoren verdiept in de mode van het moment, maakt dat het shoppen een stuk eenvoudiger. Maar als je mode niet zo interessant vindt, heb je natuurlijk wel wat beters te doen met je tijd. En dat is ook prima!

Achter lopen qua kleding?

Wij millennials missen regelmatig een nieuwe trend. Hoezo kunnen skinny jeans opeens niet meer? Waarom lopen mensen erbij alsof ze in het jaar 2000 leven? Zie je eruit als een Karen als je je haar in een zijscheiding draagt? Vind je het belangrijk dat je er hip uitziet, dan volg je de trends en pas je je stijl aan. Maakt het je niks uit dat je er niet meer trendy bijloopt? Dan trek je je gewoon niks van dit soort dingen aan!

Of je de nieuwste trends wil volgen, moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Mode kan ontzettend leuk zijn en als jij zin en tijd hebt om je daar in te verdiepen, kan het een leuke hobby zijn. Maar ook als jij lekker in je skinny jeans (of witte driekwartlegging, weet ik veel) is dat helemaal prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.