Wat zit er in de gratis dozen voor zwangeren?

gratis dozen voor zwangeren

Je kent ze vast wel, de gratis dozen voor zwangeren. Er komen er steeds meer bij en volgens mij vraagt bijna iedere zwangere vrouw ze wel aan. Deze zwangerschap heb ik ze ook weer aangevraagd, want ik wist van mijn vorige zwangerschap dat er vaak leuke dingen inzitten. En vandaag laat ik jullie zien wat er in deze dozen zit.

De gratis dozen voor zwangeren

blije doos wat zit erin

De ‘Blije Doos’ kun je via deze link aanvragen en je kunt hem ophalen bij Prénatal.

De inhoud van de Blije Doos van Prénatal

gratis doos prenatal inhoud

De inhoud is erg leuk. Eerst zag ik vooral veel reclame, maar daarnaast zitten er ook hele handige dingen in. Het pak Pampers is bijvoorbeeld nooit verkeerd. Wat mij betreft is deze gratis babybox echt een aanrader!

De inhoud van de gratis doos van Baby-Dump

gratis doos baby dump

Ook de Baby-Dump heeft een doos met gratis spulletjes. Je kunt de bon hiervoor via deze link downloaden en dan kun je hem meteen ophalen bij één van de Baby-Dump winkels.

inhoud gratis babydump

Er zitten hele leuke dingen in! De inhoud is bijna hetzelfde als twee jaar geleden, maar het zijn absoluut dingen die goed van pas komen.

Gratis pakketje jumbo

jumbo zwanger

Sinds kort kun je ook bij Jumbo een cadeaupakketje ophalen als je zwanger bent. Je kunt hem hier aanvragen en daarna haal je hem bij een Jumbo supermarkt op. Er zitten maar drie dingetjes in, maar het zijn wel hele leuke dingen. In de agenda staat een stukje over iedere zwangerschapsweek en er is ruimte voor notities, waardoor je er een soort zwangerschapsdagboekje van kunt maken.

De inhoud van de Ouders van Nu Zwanger box

zwanger box ouders van nu

Ouders van Nu heeft een zwangerschapsbox babybox. Beide boxen kun je aanvragen via deze link.

zwanger box inhoud etos

Er zit best veel in, en ook in deze doos zitten weer leuke dingen. Je krijgt bijvoorbeeld een speentje, een rompertje en een aantal tijdschriften.

zwanger box 3

Dit vind ik persoonlijk de leukste dingen; een tijdschrift, een flesje Jillz 0.0%, een speentje van Difrax en een romper van C&A.

Daarnaast zijn er nog aantal dingen die je gratis aan kunt vragen als je zwanger bent, zoals een tas met spulletjes van Kruidvat. Voor de mama’s die al bevallen zijn, is er nog de Plus Kiekeboebox en een pakket van Hoogvliet. Ook kun je na de geboorte van je kindje een gratis rompertje ophalen bij Zeeman.

Welke dingen heb jij aangevraagd? En wat vond je ervan?

9 gedachten over “Wat zit er in de gratis dozen voor zwangeren?

 1. Leonie van Mil schreef:

  Het zijn veel boxen! Ik geloof dat ik de verkeerde heb aangevraagd, als ik het zo zie. Ik had alleen die van de Etos en Prénatal aangevraagd. Maar ik vond dat er zo veel reclame in zat, dat ik het de moeite niet meer vond. Die van de babydump en Jumbo zien er wel erg leuk uit. Had ik dat nou maar eerder geweten 😉

 2. Tineke schreef:

  Ik wist niet dat je na de geboorte nog een romper van Zeeman aan kunt vragen. Dat ga ik zeker onthouden! Ik vond de box van babydump en Kruidvat denk ik het leukste!
  Liefs

 3. Lilian schreef:

  Ja die boxen heb ik ook aangevraagd. Super leuk altijd weer een feestje om ze uit te pakken! Er zit dan wel veel reclame in maar er zitten vaak ook heel veel leuke kortingsbonnen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.