Dingen die ik in huis graag zou willen veranderen

‘Met een eigen huis blijf je bezig’, werd me wel eens verteld voordat we een huis kochten. En dat blijkt helemaal waar te zijn. In principe is ons huis voor nu klaar, maar er zijn wel dingen die we de komende jaren willen gaan veranderen. Vandaag deel ik mijn wishlist met jullie.

Een nieuwe keuken

Al sinds de eerste bezichtiging van dit huis vond ik de keuken niet mooi. Hij is vrij oud en het is ook gewoon niet mijn smaak. We besloten er eerst nog niks aan te doen, zodat we vrij snel in het huis konden gaan wonen. Toen we er woonden merkten we dat de keuken ook totaal niet praktisch is. De kraan kan alleen maar op standje loeiheet of ijskoud, doordat de kraan te dicht bij de muur is gezet. Het fornuis zit tegen de muur aan, waardoor je grote pannen niet aan de kant van de muur kunt zetten. En ik heb weinig licht bij het aanrecht, en ik zou graag mooie LED strips willen. Daarom staat een nieuwe keuken nu wel echt bovenaan onze wishlist!

Een nieuw bed

Ons bed heb ik al sinds mijn zestiende. En sinds een tijdje geleden kraakt hij nogal en hij heeft wat beschadigingen. Ik wil dus graag een nieuw bed, en een wat grotere. Ons bed is 140 cm breed en ik wil het liefst een bed van 180 cm breed, zodat we lekker veel ruimte hebben.

Mooie kussens voor buiten

Vorig jaar kochten we in de herfst een hele mooie steigerhouten bank voor buiten, zonder kussens. We hadden afgelopen lente eigenlijk op zoek willen gaan naar kussens, maar op de één of andere manier kwam dat er niet van. Nu liggen er 4 kussentjes in van de Action, maar ik wil graag echt mooie kussens.

Een extra werkplek

werkplek

Vaak blog ik gewoon aan de eettafel, maar soms is dat niet zo handig. In het weekend bijvoorbeeld, als Bart met Nomi en Lenn aan het spelen is. Op zon’moment heb ik dan tijd om te bloggen, maar is het vrij druk in huis en vragen de kinderen regelmatig mijn aandacht. Daarom wil ik boven een werkplekje creëren. Gewoon op onze slaapkamer bijvoorbeeld. Als er een bureautje en een stoel staat vind ik het al prima!

 

4 gedachten over “Dingen die ik in huis graag zou willen veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.